Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

A Tanulási Stratégia és Fókusz könyv már kapható! NYERD MEG!

2023.05.26 Kovács Gergely

A Tanulási Stratégia és Fókusz könyv már kapható! NYERD MEG!

Egy könyv, ami megváltoztatja a tanulásról alkotott képed! Két egyetemista lány, aki tökélyre fejlesztette a tanulás minden fortélyát. Érettségizőknek, tovább tanulóknak és mindenkinek hasznos lehet.

Tudnál jobban is tanulni, de nem megy? Unalmas a tanulás a mai felgyorsult világban? Rengeteg a tananyag, és kevés az idő? Lassan haladsz? Vagy akár jó vagy a tanulásban, de szeretnél még fejlődni benne? 

Akkor ez a könyv neked való! Két egyetemista lány, aki tökélyre fejlesztette a tanulás minden fortélyát. Mi átmentünk a fenti kérdéseken – és még vagy 100 másikon. Tanulmányozva a tanulást, rengeteg trükköt, praktikát fejlesztettünk ki, a célból hogy a tanulás ne unalmas időtöltés legyen, hanem élvezhető és ezáltal hozzásegítsen az élet sikereihez.

Bízunk benne, hogy a könyv végére a tanulás sárkányait, neked is sikerül megszelídítened, és hisszük, hogy megszeretsz tanulni. 

Sári & Luca

„Egy könyv, ami megváltoztatja a tanulásról alkotott képed!”

ONLINE VÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Nagy Sára és Harkai Luca könyve minden tanuló számára hasznos lehet.
JÁTÉK!
Játékunkban most a kiadó jóvoltából megnyerheted a könyvet. A játékban 2 módon is lehet nyerni. 1 könyvet sorsolunk a Facebook azon követőink között, akik a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy a Mi volt a kedvenc tantárgyuk?

Valamint azok között is sorsolunk 1 könyvet, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak! 

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a kulturaonline.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023