Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

A tizenötödik musical-forradalom a Madách Színházban - Jegyek és szereplők itt!

2022.04.23 kovacsad

A tizenötödik musical-forradalom a Madách Színházban - Jegyek és szereplők itt!

A tizenötödik musical-forradalom a Madách Színház új bemutatója Szirtes Tamás rendezésében 2022 áprilisától látható a Madách Színházban. Jegyek és szereplők lentebb!

A tizenötödik a III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical, melyben a kor magyar dallamvilága keveredik XXI. századi zenei formákkal. Szerelem, szenvedély, küzdelem a hazáért, a magam igazságáért, az életért.

A szerzők (Meskó Zsolt és Derzsi György) szándéka, hogy ráirányítsák a figyelmet a magyar történelmünk egy kevéssé ismert alakjára, a 28 éves Kazinczy Lajosra, aki nehéz családi örökséggel, Kazinczy Ferenc és Török Szofi fiaként, szívében pedig egy beteljesületlen szerelemmel, az 1848-1849 dicsőséges hónapjaiban végre megtalálni véli a helyét… A világosi fegyverletétel után azonban ő is Haynau halállistájára került. Az aradi börtönben az ifjú Kazinczy visszapergeti az élete eseményeit… Feszültséggel teli történet, az idősíkok izgalmasan mosódnak össze.

Zenei érdekessége a sokféle stílus keveredése (slam poetry, rap, RnB, folklór), ezzel az eszközzel is erősítve azt a gondolatot, hogy a forradalom hősei lelki és szellemi kortársaink.

A tizenötözdik musical-forradalom 2022 áprilisában debütál a Madách Színházban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A musical Szirtes Tamás rendezésében kerül bemutatásra Borbély Richárd, Gubik Petra, Miller Zoltán, Solti Ádám, Sánta László, Détár Enikő, Gallusz Nikolett, Nagy Balázs, Békeffi Viktória, Simon Boglárka és még sok más sztár főszereplésével.

• Chicago musical 2022-ben a Szegedi Szabadtérin - Jegyek itt!
• Mamma Mia Szegeden a Szabadtéri Játékokon 2022-ben - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024