Mika koncert Bécsben! Jegyek itt!

Kelt: 2012.09.07 Kovács Gergely

Mika koncert Bécsben! Jegyek itt! A 2012-es bécsi koncertre már árulják a jegyeket. Az ismert énekes koncertjére álló jegyeket lehet vásárolni.

Az Angliában élő libanoni származású énekes legnagyobb slágereivel érkezett Budapestre 2010-ben mikor a Szigeten láthatták a rajongók. Idén meglepő hírt jelentett be. A hír a The Huffington Post cikke által terjedt el.

A 2007-ben ismerté vált énekes 2012 őszén jelenteteti meg a The Origin Of Love című lemezét.

2012. november 5-én Mika Bécsben ad koncertet. A koncertre már megkezdték a jegyértékesítést.

Jegyvásárlás és jegyárak ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Justin Bieber Bécsben ad koncertet! Jegyek Justin Bieber koncertjére itt!
Justin Bieber koncert Budapesten egyhamar biztosan nem lesz, azonban Bécsben koncertet ad 2013. március 30-án a bécsi Stadthalleban. A koncertre hamarosan a magyar rajongók is jegyet válthatnak, méghozzá magyar irodán keresztül.
Bécsi Elisabeth musical jegyek már kaphatóak! Jegyek itt!
Már árulják a jegyeket a jubileumi Elisabeth musical előadásokra. A musical 2012 őszén tér vissza Bécsbe. A musicalt 1992. szeptember 3-án mutatták be, azaz közel 20 éve.
STOMP 2015-ben Bécsben! Jegyvásárlás és videó itt!
A híres előadás Bécsbe érkezik. Ha nem akar lemaradni róla, akkor már most vegye meg jegyeit. Bécs már magában egy jó napi program, de ha már ott van, akkor tegye emlékezetessé a látogatást!
Bécsi Madame Tussaud kiállítás! Múzeum jegyek itt!
A Madame Tussaud múzeumban hírességek viaszból készült másaival találkozhatunk, és ezek a bábuk kétségkívül a megszólalásig hasonlítanak a sztárokra akikről mintázták! A Madame Tussaud múzeum London egyik legkedveltebb múzeuma ahol évről ...
A Pál utcai fiúk musical nyári turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 nyarán számos szabadtéri színpadon látható lesz. Jegyek és helyszínek itt!
Hair musical 2020-as turné - Jegyek és helyszínek!
Az ikonikus Hair musical 2020-ban országos turnéra indul. Jegyek és helyszínek itt!
Július egy napján INGYENES a Vasúttörténeti Park!
Egy napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Érdemes ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába. Szülőknek, gyerekeknek és mindenkinek díjmentes lesz.
Sisi musical a Margitszigeten - Jegyek a budapesti Elisabeth előadásokra itt!
A Sisi történetét feldolgozó musical Kocsis Dénes, Vastag Tamás, Nagy Balázs, Szemenyei János, Bori Réka, Fehér Nóra és számos művész főszerepléséve lelsz látható Budapesten. Az Elisabeth 2020. szeptember 4-5-én a Margitszigeti Szabadtéri ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK