A Vasárnap mondd el musicalt mutatja be a Madách Színház!

Kelt: 2021.05.02 kovacsad

A Vasárnap mondd el musicalt mutatja be a Madách Színház! Az Operaház Fantomja, Rocksuli, Volt egyszer egy csapat, Macskák, Jézus Krisztus Szupersztár, József és a színes szélesvásznú álomkabát musicalek után a Madách Színház ismét egy Webber musical, a Tell me on a Sunday musical debütál Magyarországon. A Vasárnap mondd el musical 2021 júniusában debütál.

Az Operaház Fantomja, Rocksuli, Volt egyszer egy csapat, Macskák, Jézus Krisztus Szupersztár, József és a színes szélesvásznú álomkabát musicalek után a Madách Színház ismét egy Webber musical, a Tell me on a Sunday musical debütál Magyarországon.

A Madách Színház magyarországi ősbemutatóként viheti színre online ANDREW LLOYD WEBBER művét júniusban SZIRTES TAMÁS rendezésében.Az új előadást, a VASÁRNAP MONDD EL című produkciót a Madách Színház Online Színházában láthatja majd a közönség.

Az (Tell me on a Sunday musical) előadásból pár dalt a magyar közönség is ismer, hiszen a Sheldon Bloom című dalt például magyarul is hallhattuk már több gálán is.

Akik élőben szeretnék látni Webber előadásait jó hírünk, hogy a nyáron élőben is látható lesz az egyik előadás! Részletek lentebb a kapcsolódó cikkekben!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Hotel Menthol musical 2021-ben a Gyulai Várszínházban - Jegyek itt!
A Hotel Menrhol musical 2021. július 12-én a Gyulai Várszínházban lesz látható. Jegyek és szereplők itt!
A Pál utcai fiúk musical dalai a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon szólnak majd!
A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Pál utcai fiúk musical dalai is elhangzanak majd.
Jézus Krisztus Szupersztár 2021-ben a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2021 nyarán Szegeden a Dóm téren kerül bemutatásra a Szegedi Szabadtéri Játékok 2021-es műsorán. Mária Magdolnát Gallusz Nikolett, Júdást Serbán Attila, míg Pilátust Sasvári Sándor alakítja. Jézus szerepében Feke ...
Kabaré musical 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kabaré musical 2021-ben Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható 2021. július 9-10-én a Vígszínház előadásában. Jegyek itt!
A Puskás musical 2021-ben a Margitszigeten lesz látható! Jegyek itt!
A Puskás musical 2021. június 17-én és 19-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható. A főszereplők között Veréb Tamás, Pásztor Ádám, Ember Márk, Kocsis Dénes, Szabó P. Szilveszter és sokan mások.
Szabadtéri INGYEN cirkuszi gála a Fővárosi Nagycirkusz előtt!
A nyári szezon kezdete előtt visszatér a varázslat egy INGYENES, szabadtéri, ültetett családi cirkuszgála keretein belül a Fővárosi Nagycirkusz előtt
A Pál utcai fiúk musical a Gorsium Régészeti Parkban - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2021. július 27-30. között 4 alkalommal lesz látható a Gorsium Régészeti Parkban a székesfehérvári Vörösmarty Színházban. Jegyvásárlás és jegyinfók itt!
NYERJ 2 JEGYET! Ígéretes fiatal nő - 2021 májusától a mozikban a különleges film! Videó itt!
Májusban egy igazán különleges filmmel nyithatjuk meg a mozi premierek 2021-es listáját.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK