Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Agárdi Popstrand 2021 - Program és jegyek itt!

2021.06.01 kovacsad

Agárdi Popstrand 2021 - Program és jegyek itt!

Az Agárdi Popstrand műsorában 2021-ben színes műsor várja a közönséget. A Tankcsapda, Dinamit, Neoton, Vastag Csaba, Magsa Zoltán, EDDA, R-go, Krisz Rudolf, Szabó Ádám, Hooligans, Irigy Hónaljmirigy, Bikini, Animal Cannibals, Varga Miklós, Ismerős Arcok, Mobilmánia és Kerszetes Ildikó rajongói biztosan ott lesznek. Jegyek itt!

A közvetlenül a Velencei tó partján, platánfák árnyékában található Magyarország egyik legrégebbi állandó pop és rockzenei színpada  évről-évre számtalan érdeklődőt vonz. Hazánk legnagyobb zenekarai is  elsőként karikázzák be éves fellépő naptárukban a nyári Popstrand koncert dátumát, olyan szeretett magyar sztárjaink járnak ide vissza évről-évre nagy örömmel – mintha csak haza jönnének - mint például az Edda Művek, a Neoton Família, az R-GO, Demjén Ferenc vagy az Irigy Hónaljmirigy és persze még sokan mások. 

Az Agárdi Popstrand műsorában 2021-ben színes műsor várja a közönséget. A Tankcsapda, Dinamit, Neoton, Vastag Csaba, Magsa Zoltán, EDDA, R-go, Krisz Rudolf, Szabó Ádám, Hooligans, Irigy Hónaljmirigy, Bikini, Animal Cannibals, Varga Miklós, Ismerős Arcok, Mobilmánia és Kerszetes Ildikó rajongói biztosan ott lesznek.

Jegyárak és időpontok itt!

Az összes koncert az aktuális járványügyi szabályozás feltételeivel lesz láthogatható!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024