Banksy kiállítás Budapesten - Jegyek a 2020-as The Art Of Banksy kiállításra itt!

Kelt: 2020.01.18 kovacsad

Banksy kiállítás Budapesten - Jegyek a 2020-as The Art Of Banksy kiállításra itt! Bansky végre Budapesten! Az óriási sikerrel bemutatott kiállítások anyagai, melyeket országokon keresztül utaztatnak, edukatív jelleggel, ismeretterjesztő módon nyújtanak átfogó képet Banksy művészetéről. Ilyen kiállítás az ART OF BANKSY is, mely végre elérte Budapestet, hogy először fedezhesse fel a hazai közönség ezt a lenyűgözően izgalmas és döbbenetes hatású munkásságot a Tesla Loftban. Jegyek itt!

Banksy nevét sűrűn halljuk, hiszen az inkognitóban dolgozó streer art művész mindog sokkolja a közönséget valamivel. A témaválasztásain túl is sokkol és “üzen”. Egyzer a milliókat érő képei közül párat New York utcáin árulta pár dollárért, de a legnagyobb hírverést mégis az az árverés kapta, amin a képe a leütést követően magától ledaráltamagát. Persze a kép ettől nem hogy kevesebbet ért volna, hanem emelkedett az ára.

Az óriási sikerrel bemutatott kiállítások anyagai, melyeket országokon keresztül utaztatnak, edukatív jelleggel, ismeretterjesztő módon nyújtanak átfogó képet Banksy művészetéről. Ilyen kiállítás az ART OF BANKSY is, mely végre elérte Budapestet, hogy először fedezhesse fel a hazai közönség ezt a lenyűgözően izgalmas és döbbenetes hatású munkásságot.

A The Art of Banksy kiállítás ami Amszterdam, Toronto, Berlin, Párizs közönségét már meghódította. A Banksy kiállítás Budapesten 2020. februárjától lesz látható a Tesla Loftban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Helyszín: Tesla Loft, Budapest

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Nikola Tesla musical a RAM Colosseumban Budapesten - Jegyek itt!
Sztárok tolmácsolásában kerül bemutatásra Budapesten a Nikola Tesla musical a RAM Colosseumban 2020 februárjában. Jegyárak és jegyvásárlás itt! Főbb szerepekben Szabó P. Szilveszer, Pesák Ádám, Kovács Áron, Lux Ádám, Kautzk Armand, Szabó ...
Fenyő Miklós koncert 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertje 2021. augusztus 28.-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek a nyári Fenyő koncertre itt!
Kökény Attila Szimfonik koncert 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kökény Attila Szimfonik címmel koncertezik 2021. július 30-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon Budapesten.
Szergej Polunyin a Raszputyin előadással érkezik a Margitszigeti Szabadtérire - Jegyek itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusában a Raszputyin című előadást hozza el a ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK