Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Banksy kiállítás Budapesten - Jegyek a 2020-as The Art Of Banksy kiállításra itt!

2020.01.18 kovacsad

Banksy kiállítás Budapesten - Jegyek a 2020-as The Art Of Banksy kiállításra itt!

Bansky végre Budapesten! Az óriási sikerrel bemutatott kiállítások anyagai, melyeket országokon keresztül utaztatnak, edukatív jelleggel, ismeretterjesztő módon nyújtanak átfogó képet Banksy művészetéről. Ilyen kiállítás az ART OF BANKSY is, mely végre elérte Budapestet, hogy először fedezhesse fel a hazai közönség ezt a lenyűgözően izgalmas és döbbenetes hatású munkásságot a Tesla Loftban. Jegyek itt!

Banksy nevét sűrűn halljuk, hiszen az inkognitóban dolgozó streer art művész mindog sokkolja a közönséget valamivel. A témaválasztásain túl is sokkol és “üzen”. Egyzer a milliókat érő képei közül párat New York utcáin árulta pár dollárért, de a legnagyobb hírverést mégis az az árverés kapta, amin a képe a leütést követően magától ledaráltamagát. Persze a kép ettől nem hogy kevesebbet ért volna, hanem emelkedett az ára.

Az óriási sikerrel bemutatott kiállítások anyagai, melyeket országokon keresztül utaztatnak, edukatív jelleggel, ismeretterjesztő módon nyújtanak átfogó képet Banksy művészetéről. Ilyen kiállítás az ART OF BANKSY is, mely végre elérte Budapestet, hogy először fedezhesse fel a hazai közönség ezt a lenyűgözően izgalmas és döbbenetes hatású munkásságot.

A The Art of Banksy kiállítás ami Amszterdam, Toronto, Berlin, Párizs közönségét már meghódította. A Banksy kiállítás Budapesten 2020. februárjától lesz látható a Tesla Loftban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Helyszín: Tesla Loft, Budapest

• Nikola Tesla musical a RAM Colosseumban Budapesten - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023