Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

BJO - Queen-koncert sztárokkal - Jegyek 1600 forinttól itt!

2021.08.02 kovacsad

BJO - Queen-koncert sztárokkal - Jegyek 1600 forinttól itt!

Wolf Kati, Kocsis Tibor, Csordás Levente tolmácsolásában Queen koncert éesz a Budapest Jazz Orchestraval! Részletek lentebb4

A Queen életművét hallgatva és a dalok között válogatva egyértelművé vált, hogy a Queen nem "csupán" egy rock-zenekar volt, hanem négy, különböző műfajt szerető zeneszerző olyan alkotó műhelye, mely a nagy ívű kompozíciók és brilliáns hangszerelési megoldások révén mind a klasszikus, mind pedig a jazz-zenét kedvelők táborát meghódította.Ezen az estén felhangoznak a Queen legismertebb slágerei, de olyan kevésbé ismert dalok is helyet kaptak a műsorban, melyek hallatán a közönség vélhetően el sem fogja hinni, hogy ezek ugyanazon együttes alkotásai. A jazz szereti az erős dallamokat, hiszen az egyéni improvizációk alapja egy adott (akár már ismert) dallam variálása, újragondolása. A tervek szerint ez az este egy olyan kivételes zenei főhajtás lesz, mely bebizonyítja, hogy a különböző műfajok ténylegesen átjárhatók úgy, hogy egy új minőség szülessen. Ezt bizonyítja a projekt iránti komoly nemzetközi érdeklődés is.

A Budapest Jazz Orchestra nem kisebb neveket nyert meg a produkcióhoz énekesnek, mint: Wolf Kati, Csordás Levente és Kocsis Tibor.  A Queen koncertjük 2021. augusztus 17-én a Sárospataki Várban kerül megrendezésre!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A dalokat hangszerelte: Hárs Viktor és Zakar Zoltán

• We Will Rock You musical 2021-ben a Bajai Szabadtérin - Jegyek a Queen ...
• We Will Rock You - Queen musical 2023-ban Budapesten - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023