Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Breiner Tamás – A Mentalista show Budapesten!Jegyek itt!

2011.09.17 Kovács Gergely

Breiner Tamás – A Mentalista show Budapesten!Jegyek itt!

Képzelje el, hogy valaki képes elméje legrejtettebb zugaiból előhúzni rég elfeledett hitt emlékeket, vagy megjósolni olyan dolgokat, amik még meg sem történtek…

Élje át, amit eddig csak a televízióban láthatott!

Ezen az estén részese lehet egy szórakoztató utazásnak, melynek során Breiner Tamás a pszichológia és a szemfényvesztés eszközeivel teremti meg a hatodik érzék tökéletes illúzióját. Tamás hihetetlen produkciói közvetlen és személyes módon fogják megérinteni Önt. Misztikum, humor és borzongás az intellektuális szórakozás jegyében. Az előadás teljesen interaktív, így a közönség – számtalan meglepetés mellett-, annak aktív részesévé válik. Várjuk Önt élményszínházunkba erre a nem szokványos színházi műfajra, ha el akarja dönteni, hogy a telepátia illúzió-e vagy maga a valóság, ha bizonyítékot akar arról, hogy a jövő megjósolható, s ha mindez nem elég először orosz rulett és hazugságvizsgálat testközelből a RaM Colosseum színpadán.

2011. október 28-án este Ön is átélheti a különleges élményt. Ne maradjon le róla. Jegyek még kaphatóak! Ide kattintva Ön is megvásárolhatja jegyeit!
 
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023