Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Budapesten ad elő a férfi akiről a Wall Street Farkasa készült - Jordan Belfort Budapesten - Jegyek

2022.11.05 kovacsad

Budapesten ad elő a férfi akiről a Wall Street Farkasa készült - Jordan Belfort Budapesten - Jegyek

Jordan a történetéből Martin Scorsese rendezte kultfilmmel a Wall Street Farkasával vált világhírűvé, igazi hollywoodi nagyágyúval, Leonardo DiCaprioval a főszerepben. Jordan Belfort amerikai író, vállalkozó, motivációs tréner 2022. november 14-én hétfőn egyetlen napra érkezik Budapestre Jordan Belfort, hogy a Budapest Kongresszusi Központban tegye tudását közkinccsé a fiatal generációk, a hálózatépítők, az üzleti életben fejlődni vágyók és cégvezetők számára.

Jordan Belfort amerikai író, vállalkozó, motivációs tréner. Karrierje 1987-ben a Wall Streeten brókerként kezdődött, amíg a saját maga alapította Stratton Oakmont nevű cége a ’90-es évekre sikerei csúcsára nem ért, évente közel 50 millió dollárt keresve. Értékesítőit az általa kifejlesztett és napjainkig finomított egyenes vonalú eladási technikával maga képezte ki. A cég legtermékenyebb időszakában 3000 brókernek adott munkát és több mint ötven olyan világvállalat tanácsadójaként dolgozott, mint például az IBM, a TED Talks, a Delta Airlines, a Deutsche Bank, a Sony, a Toyota, a Ford, a Procter and Gamble, a Royal Bank of Scotland, vagy a MetLife Insurance.

Életét és módszerét számos újság, többek között a The New York Times, a The Wall Street Journal és a The Times hasábjairól ismerte meg a nagyközönség. Könyvei, majd aztán a történetéből Martin Scorsese rendezte kultfilmmel vált világhírűvé, igazi hollywoodi nagyágyúval, Leonardo DiCaprioval a főszerepben. A sikereket és a bukást is bemutató mozi egy rendkívül közvetlen, páratlan kisugárzású embert ismertet meg a világgal, akinek meggyőző ereje az igazi nagy vezéregyéniségekéhez hasonlítható.

 "Sokszor voltam Jordan társaságában, kijelenthetem, hogy semmi sem hasonlítható a nyilvános beszédeihez és a kommunikációs képességeihez. Kitartása, igazi példakép lehet a feltörekvő fiatal nemzedéknek. Jordan, az ambíció és a kitartó, kemény munka átalakító erejének a ragyogó példája. Ebben a tekintetben igazi motivátor”. – nyilatkozta az őt alakító, Oscar-díjas DiCaprio.

Büntetését követően, Belfort tudását és tapasztalatait megreformálva világszerte hatalmas érdeklődés mellett tartja tréningjeit, a vállalkozói szellemre és az értékesítési készségekre összpontosítva. Beszédeiben hangsúlyozza, hogy az etika kulcsfontosságú szerepet játszik egy sikeres vállalkozás működtetésében, és hogyan kerülheti el a brókerkarrierje során elkövetett hibákat.

2022. november 14-én hétfőn egyetlen napra érkezik Budapestre Jordan Belfort, hogy a Budapest Kongresszusi Központban tegye tudását közkinccsé a fiatal generációk, a hálózatépítők, az üzleti életben fejlődni vágyók és cégvezetők számára.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Mit kezdjünk az értékesítés során felmerülő kifogásokkal? Hogyan zárjunk le minél több üzletet sikeresen? Miként érjünk el folyamatos ügyfélelégedettséget? Ilyen és hasonló kérdésekre kaphatunk profi segítséget most először A „Wall Street Farkasától”. Az eseményen résztvevők számára ez nem csupán egy előadás a világ legismertebb és leghírhedtebb értékesítési trénerétől, hanem egy egyedülálló eladási és vezetői módszertan elsajátításának lehetősége, ami az üzleti pályafutásának felívelésének egyik kulcsa lehet.

 

• TOP 15 nyári koncert és élmény 2020-ban!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024