EVERNES Fesztivál jegyek!

Kelt: 2013.08.26 Kovács Gergely

EVERNES Fesztivál jegyek! EVERNESS Fesztivál - A Tudatosság Ünnepe Balatonkenesén! Napjegyek már kaphatóak!

Az Everness Fesztivál 2013 egyet jelent a zenével, a mozgással, a színek, ízek és illatok mámorával. Három nap felejthetetlen együttlét, amikor a tudatos pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében a hozzánk hasonlóan gondolkodók körében kapcsolódhatunk ki, tanulhatunk és léphetünk előre az önmeghaladás útján.

A fesztivál célja, hogy a hasonlóan gondolkodó közösségek és egyének a jóga, a művészet, a személyes fejlődés, a környezettudatosság és az egészséges, finom ételek segítségével kapcsolódjanak ki és töltődjenek fel, új kapcsolatokat kötve és a régieket szorosabbra fűzve. Bízunk abban, hogy az együtt eltöltött három nap mindenki számára felejthetetlen élménnyé válik és évről-évre újra találkozunk majd.

Napijegyek és MINDEN, amit tudni lehet a fesztiválról ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

EZO TV road show és Marcus szeánsz Szegeden az IH Rendezvényközpontban! JEGYEK ITT!
Az EZO TV Szegedi Road Show-ján Magyarország kiváló jósaival találkozhatnak 2013. szeptember 22-én Szegeden az IH Rendezvénycsarnokban. Jöjjön el a szeánszra, lássa és tapasztalja meg Ön is a csodát!
Százötven méterben maximálták a boszorkányok repülési magasságát
Százötven méterben maximálták a boszorkányok repülési magasságát Szváziföldön. A rendeletet az afrikai ország légügyi hatósága hozta - teljesen komolyan.
A világ legjobb illuzionistái novemberben Budapesten a SYMA csarnokban! Jegyek itt!
The Illusionists címmel a SYMA Rendezvényközpontban lesz látható a show. A 7 illuzionista közt látható Feltaláló, Varázsló, Szabadulóművész és Mentalista is.
Macskák musical a Főnix Csarnok színpadán! Jegyek itt!
A debreceni Főnix Csarnokban lesz látható a jubileumi Macskák musical. A szereposztás is elkészült az előadásra. Jegyek már kaphatóak!
Janicsák Veca - Mennyit adsz a lelkemért - Új CD és koncert!
Mennyit adsz a lelkemért címmel jelenik meg Janicsák Veca új lemeze. Sőt a RaM Colosseum színpadán lesz egy koncertje is Szép szavakkal címmel.
A férfiak kétszer gyakrabban gondolnak pajzánkodásra, mint a nők
A férfiaknak több mint kétszer gyakrabban támadnak pajzán gondolataik, mint a nőknek, ám az eddig véltnél jóval ritkábban, csak 28 percenként.
Andrea Bocelli budapesti koncert! Jegyek itt!
Andrea Bocelli koncertjének 2013. november 9-én a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont. Hét év után Magyarországon lép fel Andrea Bocelli. Budapest újra élvezheti az énekes különleges hangját.
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK