Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál 2020-ban a Nagycirkuszban - Jegyek itt!

Kelt: 2019.11.08 kovacsad

Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál 2020-ban a Nagycirkuszban - Jegyek itt! 2020-ban mar 13. alkalommal kerül megrendezésre a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál 2020. január 8 és 13 között. Jegyek itt!

2020-ban mar 13. alkalommal kerül megrendezésre a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál 2020. január 8 és 13 közöttA Monte Carlo, Moszkva, Latina hármas mellé mára már az élvonalban emlegetik és a cirkuszvilág egyik legfontosabb fesztiváljává vált a budapesti fesztivál.

A fesztivál idén is nemzetközi fellépőkkel, A és B műsorral, a Newcomer showval és az éjszakai cirkusszal a Lyrical Circus Midnight Shoewval valamint egy grandiózus záró showval a Gála Showval várja a közönséget.

Az előadásokra már elkezdték a jegyek értékesítését! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A fesztivál győzteseivel márciusig a cirkuszban találkozhatunk még! A győzteseket felvonultató új műsorra már árulják a jegyeket! Részletek és jegyek itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Paw Patrol Live Magyarországon - Jegyek a 2020-as budapesti, debreceni, soproni előadásokra itt!
A Mancs őrjárat Paw Patrol Live Magyarorzágon lesz látható Budapesten a Papp László Sportarénába, Debrecenben a Főnix Csarnokban és a soproni Novomatic arénában. Jegyek itt!
Macskák a BOK csarnokban 2020-ban - Jegyek a Madách színház előadására itt!
A Macskák 2020. szeptember 25-26-án lesz látható a BOK Csarnokban. Jegyvásárlás itt!
Rómeó és Júlia musical 2020-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A 16 éves Rómeó és Júlia musical 2020 szeptember 12-én ismét Budapesten az Arénában lesz látható. Jegyek itt!
We Will Rock You - Queen musical 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2020. július 2-5 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
West Side Story musical Szegeden 2020-ban - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2020. augusztus 14-től lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Jegyvásárlás itt! Az előadás főszerepeiben Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és számo jól ismert művész lesz látható!
Feztivál Plusz: Varázslatos Győztesek a Fővárosi Nagycirkusz 2020-as műsora - Jegyek itt!
A Fővárosi Ngycirkusz 2020-as műsora a Fesztivál Plusz Varázslatos győztesek című cirkuszi showban a fesztivál legjobbjait mutatják be a közönségnek 2020. január közepétől március közepéig. Jegyek itt!
Kóstolj INGYEN csokikat a világ minden tájáról! Jelentkezés itt!
Kóstolj ingyen csokikat a világ minden tájáról! Csokikóstolókat keresnek!
INGYEN nézheted meg A padlás musicalt!
Szilvásgombóc, Fényév távolság és még számtalan dal, amit garantáltan mindenki ismer a több évtizede sikerrel futó musicalből. Az előadást szinte minden vidéki színház legalább egyszer bemutatta. Most pedig 2 alkalommal is INGYEN láthatjuk.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK