Celine Dion koncert lesz Budapesten 2020-ban a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!

Kelt: 2019.09.26 kovacsad

Celine Dion koncert lesz Budapesten 2020-ban a Papp László Sportarénában - Jegyek itt! Celine Dion 2020. június 7-én Budapesten a Papp László Sportarénában ad koncertet. Jegyek hamarosan!

Budapestre jön Celine Dion! A hírt az egyik legnagyobb koncertszervező cég, a  Broadway Ticket Hungary osztotta meg, akik már olyan világsztárokat hoztak el hazánkba mint Paul Anka, a Lord of The Dance vagy éppen a hamarosan hazánkban koncertező Andrea Bocelli (Jegyek itt!), aki amúgy már énekelt is duettet Celine Dionnal.


Celine Dion a  Courage tour keretein belül Berlin, London, Prága és még számos európai város arénájában fellép. A turné 2020 nyarán érkezik Magyarországra. 
Celine Dion koncertje 2020. június 7-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezére. Jegyinfók itt!


 
 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Andrea Bocelli koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Andrea Bocelli legközelebb 2019-ben koncertezik Magyarországon. Andrea Bocelli 2019. november 16-án Budapesten a Pápp László Sportarénában lesz látható!
Eros Ramazzotti koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A Vita Ce N’è turné keretein belül Eros Ramazzotti koncertezik 2019. október 24-én Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyek itt!
Jégcirkusz érkezik Budapestre - Jegyek itt!
Jégcirkuszi show lesz látható Budapesten 2020. március 4-én a BOK Csarnokban. A Russian Circus on Iceban a Diótörőtől a Hókirálynőig számos mese megjelenik. Jegyek itt!
200 forintos jeggyel várja az Állatkert a gyerekeket március elején!
Csak 1 napon lesz lehetőség a kedvezmény igénybevételére, de feltételhez kötött. Az ENSZ március egy napját a Vadvilág Világnapjává (World Wildlife Day) nyilvánította. Ezen a napon 200 forint lesz csak a jegy a Fővárosi Állatkertben.
We Will Rock You - Queen musical 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2020. július 2-5 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
84 évesen meghalt Csukás István!
Meghalt életének 84. évében Csukás István, a nemzet művésze - közölte Facebook-oldalán az Újszínház.
Az irodalom szexi! Meztelen férfiakkal bizonyítják be a budapesti előadáson! Jegyek itt!
Pucér férfiak olvasnak címmel lesz látható az előadás. A Barátok közt és a Drága örökös szereplői közül ketten is szerepet vállaltak az előadásban. Barna Zsombor, Mohai Tamás, Simon Kornél lesz az előadás első 3 szereplője.
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK