Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Charlie, Majsai Gábor és a Debrecen Big Band koncertje Debrecenben - Jegyek itt!

2021.09.11 kovacsad

Charlie, Majsai Gábor és a Debrecen Big Band koncertje Debrecenben - Jegyek itt!

AZ LÉGY, AKI VAGY - Charlie, Majsai Gábor és a Debrecen Big Band koncertje 2021. október 21-én Debrecenbe a Kölcsey Központban.

A fennállásának 10. évfordulóját ünneplő Debrecen Big Band pályáját belföldi és külföldi fesztiválok sikerei, felejthetetlen koncertek fémjelzik, fantasztikus vendégfellépőkkel kisérve. Micheller Myrtill, Szulák Andrea, Pákai Petra, Majsai Gábor, Gájer Bálint, Szolnoki Péter és a magyar jazz nagyszerű szólistái, zenészei játszottak velük az évek során.

A kerek évfordulót a rock, jazz, blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú énekese, a Liszt-díjas Horváth Charlie társaságában ünneplik. Charlie – akit valószínűleg minden hazai zeneszerető ember ismer – több formációban, rengeteg albummal és koncerttel a háta mögött olyan zenei pályafutást tudhat magáénak, amely szinte egyedülálló hazánkban.

AZ LÉGY, AKI VAGY - Charlie, Majsai Gábor és a Debrecen Big Band koncertje 2021. október 21-én Debrecenbe a Kölcsey Központban. Jegyvásárlás itt!

A koncert az elmaradhatatlan Majsai Gábor, Zsemlye Sándor (szaxofon), Gyárfás István (gitár), Tulkán Péter (trombita), Pataj György (zongora), Lutz János (bőgő, basszusgitár), és a Valcer Táncstúdió közreműködésével lesz igazán felejthetetlen, Fazekas László műsorvezetésével, és Daróczi László zenekarvezető irányításával.

• 40 éves jubileumi KFT koncert 2021-ben Debrecenben a Lovardában - Jegyek itt!
• A Dal a Miénk - LGT dalok a Csík Zenekarral Debrecenben a Kölcsey Központban ...
• Demjén Ferenc koncert 2021-ben Debrecenben a Főnix Csarnokban - Jegyek itt!Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021