Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Cirkuszok Éjszakája 2024-ben Budapesten - Jegyek itt!

2024.06.12 kovacsad

Cirkuszok Éjszakája 2024-ben Budapesten - Jegyek itt!

A Cirkuszok Éjszakája 2024. július 20-án Budapesten a Fővárosi Nagycirkuszban káprázatos showval várja a közönséget.

Csillagok, égbeli tűk karcolják rá a szemünkre, baj van a földön, gond van az égen, s emberek, valamit nagyon elszúrtunk. Nem vigyáztunk a ránk bízott kincsekre, a földre, a természetre, az állatokra, a növényekre, és nem vigyáztunk egymásra sem. Az utolsó előtti percben vagyunk, és ha nem kapunk észbe, az ég ránk szakad és a föld néptelen lesz, mi pedig szomorkodhatunk, hogy miért nem szólt ránk időben senki! De még van egy percünk, most, és észbe kaphatunk, hogy megmentsük magunkat és újra megtanuljunk jól vigyázni minden értékünkre, minden kincsünkre, a földünkre, a szeretteinkre, az örökségünkre és az emberiségre! Idén is eljön a Cirkuszok Éjszakája, amikor kibővítik a futó előadásukat a cirkuszban több mint 90 percnyi izgalmas műsorral!

A Cirkuszok Éjszakája 2024. július 20-án Budapesten a Fővárosi Nagycirkuszban káprázatos showval várja a közönséget. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Aki aznap jegyet vásárol a 19 órától kezdődő műsorra az a Csillagok égbeli tűk előadáson túl még 90 pernyi extra cirkuszi műsort kap ajándékba!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024