Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Cirkuszok Éjszakája a Fővárosi Nagycirkuszban - Jegyek és műsor itt!

2022.07.08 kovacsad

Cirkuszok Éjszakája a Fővárosi Nagycirkuszban - Jegyek és műsor itt!

A Fővárosi Nagycirkusz a Cirkuszok éjszakáján, július 16-án 19 órától kibővített, extra műsorral várja a cirkuszművészet szerelmeseit. A kizárólag erre az alkalomra összeállított előadásban fellépnek RAIN – Esőcirkusz és MAGIC Show műsoraink sztárjai, az intézmény oltalma alatt álló ukrán artistaképzősök és magyar artistaművészek.

Közép-Európa egyetlen kőcirkusza idén is különleges műsort állít össze a Cirkuszok éjszakájára, melynek célja a minőségi cirkuszművészet sokszínűségének bemutatása. A közel négyórás, két szünettel megszakított, maratoni előadásban RAIN – Esőcirkusz és MAGIC Show műsorunk hazai és nemzetközi csillagai illúzió, hulahopp, bohóc és bűvész számokkal varázsolják el a közönséget. Vendégművészeink, Novákovics Noémi kötélszámmal, Herczeg Richárd rúdszámmal, Túri Ádám pedig zsonglőrszámmal lépnek porondra. A Fővárosi Nagycirkusz oltalma alatt álló ukrán artistanövendékek az utóbbi három hónapban több helyszínen is – Monaco-ban, a Nemzeti Színházban, a Vajdahunyad-várban – bemutatott, nagy sikerű cirkusz-táncművészeti darabjukból adnak elő részleteket.

Tartsanak velünk egy különleges, megismételhetetlen előadásra július 16-án 19 órától a Fővárosi Nagycirkuszban, a Cirkuszok éjszakája shown amelyre jegyeiket a ITT válthatják meg.

2013-ban a Fővárosi Nagycirkusz és három magáncirkusz – a Magyar Nemzeti Cirkusz, a Horse Evolution Show és az Eötvös Cirkusz – kezdeményezésére létrehozták az onnantól minden évben megrendezésre kerülő Cirkuszok éjszakáját, amelyhez azóta minden nagyobb magyarországi cirkusz csatlakozott.

• A diótörő 2022-ben Budapesten újra az Operaházban lesz látható - Jegyek itt!
• Újabb INGYENES budapesti kertmozi tette közzé a programját!
• INGYEN musical előadás a Vízi Színházban! Ne maradj le róla!
• INGYENES strand nyílik Budapesten!
• Július egy napján INGYENES a Vasúttörténeti Park!
• Újra vár a Margitszigeti Zenélő Szökőkút 2022 nyarán!
• Kosárlabda cirkusz érkezik Budapestre és Veszprémbe - Jegyek a Harlem ...
• Vízi cirkuszi show jön 2022-ben a Fővárosi Nagycirkuszba - Jegyek a Rain ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024