Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Kosárlabda cirkusz érkezik Budapestre és Veszprémbe - Jegyek a Harlem Globetrotters showjára itt!

2024.02.25 kovacsad

Kosárlabda cirkusz érkezik Budapestre és Veszprémbe - Jegyek a Harlem  Globetrotters showjára itt!

A Harlem Globetrotters kosárlabda showja 2024-ben Budapesten a MVM Domeban és a Veszprém Arénában lesz látható. Jegyek a kosárlabda showra itt!

HARLEM GLOBETROTTERS  VILÁGKÖRÜLI TURNÉ
A világhírű Harlem Globetrotters idén decemberben kezdi meg a rekordot jelentő, zsinórban a 96. turnészezonját. A legújabb  világkörüli turnéjuk keretében, Budapesten és Veszprémben mutatják be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit. A show 2024-ben szervezésében érkezik hazánkba.

A világkörüli turnén a világ leghíresebb kosárlabda-show együttesét több mint kétszáz észak-amerikai helyszínen, valamint további harminc országban láthatják majd.


Az új turné számos újdonságot ígér a közönségnek!
A jelenleg 21 világrekorddal büszkélkedhető Globetrotters minden meccsen élőben kísérelt meg újabb világrekordot felállítani. Több helyszínen előadták a teljesen elsötétített pályán a legendás „Magic Circle” („Bűvös kör”) labdaadogató bemelegítésüket, melynek során csupán csak egy világító Baden kosárlabda szolgáltatja majd az egyedüli fényforrást. A rajongók nagy örömére „Az ötödik negyed” elnevezésű interaktív, meccs utáni autogram-osztogatás is állandó eleme  a show-nak, ahol a közönségnek lehetősége nyílik közelről, személyesen találkozni a sztárjátékosokkal. „A Globetrotters mindig is a szórakoztatásról és az újításról volt híres; ez a szezon sem lesz kivétel” – nyilatkozta Lou Dunbar legendás Globetrotter-játékos és vezetőedző. „Rajongóink mára már többet várnak el tőlünk egy egyszerű show-műsornál. Ez a turné minden eddiginél több szórakozást és izgalmat ígér. Alig várjuk, hogy újra pályára lépjünk, szeretnénk életre szóló emlékeket nyújtani!”


A világszerte legendásnak számító Harlem Globetrotters® neve már 95 éve egyet jelent az egyedülálló családi szórakozással és a pazar kosárlabdázással. Az Original Harlem Globetrotters tagjai a csapat története során eddig hat földrész 124 országában mutatták be híres tehetségüket. Sok esetben kulturális és társadalmi korlátokat döntöttek le, és rengeteg rajongót részesítettek élete első kosárlabda élményében. A Globetrotters büszke arra, hogy bekerült a Naismith Memorial Basketball Hall of Fame tagjai közé, kilenc szenzációs évtized alatt rajongók százmillióinak nyújtott már szórakozást – köztük pápáknak, királyoknak, királynőknek és elnököknek.

A világ legszenzációsabb sportolói közül jó néhányan szerepelnek a Harlem Globetrotters névsorában, mint például Hammer, TNT, Bulldog, Cheese, Torch, Hot Shot, Jet, Wham és Thunder.  

A világhírű Harlem Globetrotters bejelentette, 2024. március 5-én a Veszprém Arénába és 2024.március 6-án Budapesten az MVM Dome-ban mutatják be hihetetlen zsákolásaikat, fantasztikus trükkjeiket

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS A BUDAPESTI ÉS VESZPRÉMI ELŐADÁSRA IDE KATTINTVA!

Az egyedi játékot játszó Harlem Globetrotters népszerűsége a mai napig töretlen. Műsoruk ötvözi a cirkusz, a színház és a komédia eszközeit a sporttal. 

• Rómeó és Júlia musical 2024-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
• Az illúzió mesterei 2024-ben Budapesten a MOM Kultban - Jegyek itt!
• Harlem Globetrotters 2024-ben a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
• Már 1000 forinttól kaphatóak jegyek az István, a király 2024-es ...
• Hungária koncert a Puskás Arénában 2024-ben - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024