Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Diótörő jégshow is lesz Budapesten - Jön a Diótörő a jégen!

2023.11.21 kovacsad

Diótörő jégshow is lesz Budapesten - Jön a Diótörő a jégen!

Diótörő jégshow is lesz Budapesten! Jön a Diótörő a jégen! Részletek lentebb!

A Diótörő több, mint egy évszázada az egyetemes kultúra része, és olyan klasszikus mű, amely bárhol a világon sikert arat. A jégszínház és a Diótörő "találkozása", a Diótörő a jégen produkció, pedig magába foglalja mindazt, amitől annyira szeretjük a karácsonyi időszakot; várakozást, mesét, fényeket, izgalmat, családi együttlétet, és magát, a karácsonyi csodát is.

A Diótörő ugyanúgy hozzátartozik az adventi időszakhoz, mint a karácsonyi vásárok, vagy az adventi gyertyagyújtás. Hóesés, hideg, korcsolyázás, és a Diótörő.

A Diótörő a jégen produkcióval a “régi karácsonyok” hangulata elevenedik meg, és egy életre szóló kulturális élményt adó adventi és karácsonyi program tér vissza Magyarországra.

A Szedlár Jennifer és Illés Dejan koreográfus páros által megálmodott Diótörő a jégen jégbalett az eredeti klasszikus Csajkovszkij művet veszi alapul, és adaptálja világszínvonalon a jégrevü világába.

A produkció 2 x 45 percig tartó két felvonásos jégbalett Csajkovszkij világhírű zenéjével. A forgatókönyv szintén a klasszikus művet veszi alapul, viszont a jégrevü sajátosságaira alkalmazza a megjelenítést.

A Diótörő a jégen ízig-vérig magyar produkció, hiszen mind a szervezők és a producer, mind a koreográfusok, mind pedig a művészek és a technikai stáb is magyarok. Ugyanígy a kiváló jelmezek és kellékek is magyar szakemberek munkáját dicsérik.

Azoknak, akik a klasszikus balett vagy táncelőadásra vágynak jó hír, hogy a Diótörő 2000 forinttól látható országszerte! Részletek lentebb a kapcsolódó cikkekben:

• Már 2000 forinttól látható a Diótörő!
• Már 1000 forinttól kaphatóak jegyek A padlás musicalre - Jegyek itt!
• Már 1000 forinttól kaphatóak jegyek az István, a király 2024-es ...
• INGYEN látható az Igazából Karácsony koncert!
• INGYENES Jégtemplom várja a látogatókat tavaszig!
• Nézd meg INGYEN a Diótörő balettet!




Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024