Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

DIÓTÖRŐ jegyek a 2011-es előadásokra!Ne maradj le!

2011.11.03 Kovács Gergely

DIÓTÖRŐ jegyek a 2011-es előadásokra!Ne maradj le!

A Diótörő nélkül már nincs karácsony. Az ismert mű dallamai mindenki számára ismerősen csengenek. Így hát nem meglepő, hogy számtalan feldolgozásban láthatjuk idén is.

Ezeket vesszük sorra. Egy-egy előadásra több helyen is lehet jegyeket venni. Az oldalak jegykínálata eltérő, így mindkettőt feltüntetjük.

Természetesen a Magyar Állami Operaház idén is műsorra tűzi az előadást. Ahogy az lenni szokott, már most is alíg van pár jegy az előadásokra. A jegyek 500Ft és 13.000Ft között mozognak. Jegyek itt vásárolhatóak!

A Budapest Bábszínház műsorában is szerepel a Diótörő, mint zenés pantomim- és bábjáték. Az előadásra 1100 forinttól lehet jegyeket venni ide kattintva. Ha nem találna jegyeket, akkor nézze meg itt is.

A RAM Colosseumban Kentaur díszleteivel és a 4 For One koreográfiájával lesz látható a Madách Musical művészeinek előadása. Jegyek itt vagy itt!

A Szentpétervári Állami Balett előadása is látható lesz Budapesten a MOM Kulturális Központban. Az előadásra 4900 és 5900 forintos áron vannak jegyek.
Jegyek itt vagy itt!Jegyek itt és itt!

A híres előadás Debrecen városában is látható lesz december végén. Jegyek a debreceni előadásra ide kattintva vásárolhatóak.

A Thália Színházban a Magyar Táncművészeti Főiskola növendékei és hallgatói adják elő Dózsa Imre rendezésében a mesebalettet. Az előadáson szintén Kentaur csodás díszletei lesznek láthatóak. Jegyeket 3000 forinttól vásárolhatunk itt!

A Budapest Táncszínház a Nemzeti Táncszínházban mutatja be az előadást, melyre 1400 forinttól lehet jegyeket vásárolni itt és itt!


A nagy közönségsikerre való tekintettel Kocsis Zoltán és zenekara ismét műsorra tűzi Diótörő és Egérkirály történetét. A szimfonikus együttes zenekari árokba vonul, hogy átadja helyét a Kolibri Gyermekszínház társulatának, amely évente ötszázötven előadást tart, vidéken és külföldön egyaránt. A Művészetek Palotájában 2000 forinttól tekinthető meg az előadás.
Jegyek itt!

A Táncművészeti Egyetem Gödöllőn adja elő a darabot, melyre 1000Ft-ért lehet vásárolni jegyeket. Jegyek itt!

Az idei év nagy meglepetése pedig a 2011. december 8-án lesz, ugyanis a Diótörőt 3D-ben mutatják be a mozik.

Ha jövőre se akarsz lemaradni a Diótörő előadásokról akkorcsatlakozz a facebookon a Diótörő klubhoz ide kattintva!

Ha tetszett a cikk ossza meg barátaival a facebookon a a videó alatti facebook ikon segítségével!

• Diótorő 3D film 2011-ben 8 új dallal! Előzetes itt!
• Diótörő a Moszkvai Balett előadásában 2011-ben az Arénában!Jegyek itt!
• DIÓTÖRŐ - Szentpétervári Állami Balett előadása a MOM Parkban!Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024