Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Ecc, pecc, ki lehetsz? - NYERJ 2 JEGYET!

2022.09.25 Kovács Gergely

Ecc, pecc, ki lehetsz? - NYERJ 2 JEGYET!

London, az 1950-es években. A West Enden egy nagy sikerű színdarab filmváltozatát készítik elő, egészen addig, mígnem a hollywoodi rendező gyilkosság áldozatává válik.

A sokat látott Stoppard felügyelő és a bizonyítási vágytól fűtött újonc, Stalker közrendőr kapják az ügyet, ám csakhamar egy olyan fejtörővel szembesülnek a fénylően mocskos színházvilág kulisszái között, ami tulajdon életükre is veszélyt jelent.

Magyarországon forgalmazza a Forum Hungary

Premier: 2022.szeptember 29.

Videó:

Szereplők:
Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Adrien Brody, Ruth Wilson, Reece Shearsmith, Harris Dickinson, Charlie Cooper, Shirley Henderson, Lucian Msamati, Pippa Bennett-Warner, Pearl Chanda, Paul Chahidi, Sian Clifford, Jacob Fortune-Lloyd, Tim Key, Ania Marson és David Oyelowo

rendező: Tom George
forgatókönyvíró: Mark Chappell
producer: Damian Jones, Gina Carter

JÁTÉK!
A szerencsések nevei:
Demkovics-Majlik Zsófi, Birinyiné Bérces Erika, Csapóné Tölcsér Irma, Nagy Krisztián és Kapás Éva


Játékunkban most a Fórum Hungary jóvoltából páros jegyet sorsolunk a filmre. A játékban 2 módon is lehet nyerni. Páros jegyet sorsolunk azon Facebook  követőink között, akik a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Mikor voltak utoljára színházban? A megosztásoknak is örülünk! :)

Valamint azok között is sorsolunk páros mozijegyeket, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak. A játék október 3-ig tart.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a kulturaonline.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024