Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Edda Művek Inog a Világ Szuperkoncert Budapesten! - Jegyek itt az Aréna koncertre!

2012.11.11 Kovács Gergely

Edda Művek Inog a Világ Szuperkoncert Budapesten! - Jegyek itt az Aréna koncertre!

012. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet az EDDA Művek! Az Edda Művek tagjai – Pataky Attila, Gömöry Zsolt, Alapi István, Kicska László és Hetényi Zoltán- már most lelkesen tervezik a tőlük még soha nem látott fergeteges show-t, amelyet minden jelenlévő számára szeretnének emlékezetessé tenni.

Amikor minden összedől, amikor már semmiben és senkiben nem bízhatunk, amelyben és akiben eddig bízhattunk, amikor nem tudjuk, mit hoz a holnap, akkor minden eddiginél jobban szükségünk van egy biztos pontra. Az Edda Művek elmúlt harminc éve és az elmúlt évtizedek töretlen sikere azt bizonyítja, hogy hazánk legnépszerűbb rockzenekara egy ilyen pont több ezer rajongó életében. Őket és mindenkit, aki hisz a szeretetben, az összetartásban és persze a jó zenében, az Edda Művek egy tőlük még soha nem hallott és látott örömünnepre hívja  2012. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénéba!

JEGYEK AZ EDDA KONCERTRE IDE KATTINTVA VÁSÁROLHATSZ!

Az Edda Művek ebben az évben jelenteti meg harmincegyedik albumát Inog a világ címmel. Ez már sejteti, milyen gondolatiság foglalkoztatja mostanában a zenekart, akik ahogy eddig sem, most sem öncélú dalokkal, hanem tartalmas mondanivalóval és üzenettel szolgálnak közönségüknek a tőlük megszokott fergeteges és mással össze nem téveszthető zenei stílussal és szövegvilággal ötvözve. A december végi koncert valójában ennek az albumnak a lemezbemutató bulija lesz, de természetesen nem maradhatnak el az Edda Művek már-már himnusszá lett slágerei sem. Az Edda Művek tagjai – Pataky Attila, Gömöry Zsolt, Alapi István, Kicska László és Hetényi Zoltán- már most lelkesen tervezik a tőlük még soha nem látott fergeteges show-t, amelyet minden jelenlévő számára szeretnének emlékezetessé tenni. Úgy érzik, hogy egy olyan évnek a végén, amelynek során a jövendölések szerint a világ és az egyes emberek életében is rengeteg változás várható, az eddigieknél is több szeretetet szeretnének adni zenéjükkel rajongóiknak, és együtt szeretnék ünnepelni velük egy új korszak kezdetét, amely a zenekar számára nem az újrakezdést, hanem a folytatást jelenti még több zenével és még több dallal!

• Tankcsapda Rock a nevem Aréna koncert Budapesten! Jegyek itt!
• Mick Hucknall Aréna Koncert Budapesten 2013-ban! Jegyek itt!
• IK30 Aréna előadás! Jegyek itt!
• ÁKOS - 2084 Lemezbemutató Aréna koncert! Jegyek itt!
• Szekeres Adrien karácsonyi koncertet ad a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
• Molnár Ferenc Caramel Aréna koncert 2012 Budapesten!
• Egy darabot a szívemből - Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékkoncert ...
• Demjén Ferenc koncert 2012-ben a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024