Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

EFOTT 2014 - Jegyek itt! Fellépők hamarosan!

2013.12.11 kovacsad

EFOTT 2014 - Jegyek itt! Fellépők hamarosan!

2014-ben új helyszínen kerül megrendezésre az EFOTT! Jegyek az EFOTT Fesztiválra már kaphatóak!

Harminc év után jövőre újra Miskolctapolcán rendezik az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját (EFOTT). 2014. július 15. és 20. között a miskolci Egyetemváros és környéke ad otthont a találkozónak.

Nyolc zenei színpad, tizenhat hektáros terület, tíz kilométer kábel, három kilométer kerítés és egy nagyjából ezerkétszáz fős stáb, ez a 2014-es EFOTT számokban - írták a szervezők szerdán az MTI-nek.


Az EFOTT minden évben más helyszínre vándorol, évről évre új területi adottságokhoz igazítva kell felépíteni a fesztivált. Az idei helyszínről internetes szavazással döntöttek. 1984-ben már rendeztek EFOTT-ot Miskolctapolcán. Több mint 22 ezer szavazat érkezett, a két legjobb pályázat közül végül Miskolctapolca lett a befutó. Célunk bebizonyítani, hogy ez a régió rengeteg értékkel bír, és igazán színes kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A fesztiválhelyszín közelében található például a miskolctapolcai Barlangfürdő és egy hangulatos csónakázó tó is - mondta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.


A pályázatok elbírálásakor fontos szempont volt, hogy a helyszín könnyen megközelíthető, jó infrastruktúrával rendelkező legyen. Azt is figyelembe vették, hogy elegendő épített szálláshely legyen és a fesztiválozók a régióban turisztikai programokkal is találkozzanak.

Idén Zánkán, tavaly Velencén tartották az EFOTT-ot, Magyarország legnagyobb hallgatói buliját, amelyet 1976 óta rendeznek meg. Az első a Pécs melletti Abaligeten volt, az elmúlt években Debrecenben, Dunaújvárosban, Baján, Orfűn és Szolnokon is volt EFOTT, rendszeresen mintegy 70 ezres látogatószámmal.

Bérletár: 12490 Ft Jegy és bérletvásárláshoz kattints ide!

Az EFOTT 2014-es fellépőit még nem hirdették ki! 

• Campus Fesztivál 2014 - Jegyek és fellépők itt!
• Balaton Sound 2014 jegyek! Jegyárak és vásárlás itt!
• Sziget 2014 - Jegyek és bérletek a Sziget Fesztiválra már kaphatóak!
• VOLT Fesztivál 2014 - Jegyek és bérletek
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024