Egy videó Budapestről! Ezt látni kell!

Kelt: 2013.07.10 Kovács Gergely

Egy videó Budapestről! Ezt látni kell! A film közel 8 hónapon át készült és egy egészen különleges élményt nyújt. Pátzay Ádám videóját érdemes megnézni. Azt hiszem mindenki talál majd benne ismerős helyszínt.

Etűd Budapest közlekedéséről. A film közel 8 hónapon át készült, főként timelapse technikával. Négy fő szegmenst különböztettem meg: gyalogosok, tömegközlekedés, autó, légi közelekedés.
Zene: IO (Milkovics Mátyás)

A videó 5. percénél a metró vezető szemszögéből is láthatjuk a metrót, ami igazán különleges látványt nyújt.


 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Kulturális Örökség Napjai 2013
Kulturális Örökség Napok 2013 szeptemberében is. Számtalan épület nyílt nap szerűen várja a látogatókat. A „nyitott kapuk” néven is ismert hétvége célja, hogy felhívja a társadalom figyelmét épített örökségünk szépségeire, egyben sérülékeny mivoltára.
Óriáskijelző 2013
Várhatóan 2013-ban sem marad el a Schönherz Mátrix vagy ismertebb nevén a Schönherz Óriáskijelző. Nézze meg az ajánló videót is a korábbi évekről.
Kutatók Éjszakája 2013
2013. szeptember 27-én lesz az idei Kutatók éjszakája, amire idén is rengeteg újdonsággal készülnek a szervezők. Összegyűjtöttük a legfontosabb és legérdekesebb információkat.
 Online programsorozattal ünneplik a Rubik-kocka 40. születésnapját!
Világjáró Rubik-kocka kiállítással és online programsorozattal ünnepli a Google és a tárlatnak otthont adó Liberty of Science Center amerikai tudományos intézmény a Rubik-kocka 40. születésnapját.
RetroStars 3 Balatonfüred - Jegyek itt!
Balatonfüreden a SunCity ad otthont Magyarország legnagyobb retro fesztiváljának 2013. augusztus 19-én. TNT, Hip Hop Boyz, Groovehouse, V-tech, és sokan mások. A jegyfoglalás már elkezdődött. A 90-es évek sztárjai egy helyen!
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020-ban Magyarországon. Jegyek és helyszínek itt! A turné Győr, Debrecen, Szeged, Budapest, Tataványa, Békéscsaba és számos városvan látható lesz
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán koncerteje 2020. október 29-én Budapesten a Klauzál Gábor Kulturális Központban kerül megrendezésre. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK