Egyedi designer táskák Budapesten - Estherbag

Kelt: 2015.02.26 kovacsad

Egyedi designer táskák Budapesten - Estherbag Az Esterbag táskákból férfi és női táska egyaránt rendelhető. Táskáit a világ minden táján szeretik. Ezt mutatja az is, hogy kapott már megrendelést Tel-Avivból, Londonból sőt Japánból is.

012-ben indult az Estherbag ami mára az egyik legkedveltebb hazai hand-made vintage márka. A márka a nevét Mihály Eszterről kapta, aki maga készíti a táskákat. 

Táskáit az elmúlt években több hazai designer boltban is megtalálhatta már a közönség, jelenleg pedig a Colorbarban (V. Magyar u. 22. (Károlyi Kertnél)) kaphatóak a táskák, de Eszter számos táskát készít egyedi megrendelésre is különböző stílusokban, ha valaki nem talál pont olyat, ami megfelel az izlésének.
 
Egyedi megrendelést Facebook oldalán keresztül privát üzenetben vagy telefonon lehet egyeztetni. Az Esterbag táskákból férfi és női táska egyaránt rendelhető. Táskáit a világ minden táján szeretik. Ezt mutatja az is, hogy kapott már megrendelést Tel-Avivból, Londonból sőt Japánból is.

2014-ben a táskák mellett már egyedi tervezésű pénztárcákat is tervezett, amik szintén nagy sikert arattak és 2015-ben is sok újdonsággal várja a vásárlókat. Ha szeretnétek megtudni milyen táskákat és kiegészítőket vásárolhattok, akkor az Estherbag oldalán számos képet találtok még, többek között a "tematizált" vagy szezonális táskák képeit is. Sőt az oldal lájkolói azonnal értesülhetnek az Esterbag nyereményjátékokról is. Játékunkban egy Estherbaget nyert: Nagy Takács Anna
 

 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Valentin nap 2016 - Valentin napi programok és ötletek!
Valentin nap kapcsán gyűjtöttünk össze különleges, romantikus, varázslatos vagy éppen meglepő programokat. Tökéletes Valentin napi ajándék ötletek ezek. 2016. február 14-én Bálint napkor újra a szerelem lesz a középpontban.
Már 300 forintért színházazhat Budapesten otthoni jegynyomtatással!
300-ért operát, míg 700 forintért már musicalt nézhet Budapesten. Olcsó jegyek a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház, de akár a Vígszínház és az Operaház előadásaira vásárolhatóak. Összegyűjtöttük Budapest legolcsóbb jegyeit.
Hatezer műsort ingyenessé tett az MTVA
Abigél, A Pál utcai fiúk, Süsü, Vizipók, Família KFT, Szomszédok....Hatezer műsort ingyenessé tett az MTVA!
Megvan a tokiói nyári olimpia új időpontja!
Megvan az elhalasztott tokiói nyári olimpia pontos időpontja!
Ingyen koncertet adott szomszédainak José Carreras - VIDEÓ ITT!
Ingyen koncertet adott szomszédainak José Carreras - VIDEÓ ITT!
Dr. Csernus Imre előadásai 2020-ban turnézik - Jegyek és helyszínek itt!
Dr. Csernus Imre előadásai 2020-ban turnézik - Jegyek és helyszínek itt!
Sebestyén Balázs országos turnéra indul a Traccs beszélgetős esttel - Jegyek és helyszínek itt!
Sebestyén Balázs országos turnéra indul a Traccs beszélgetős esttel - Jegyek és helyszínek itt!
INGYEN szabadulószoba - Próbáld ki!
Ingyenes szabadulós játékkal segítik a szabadulószobák az otthon maradtakat.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK