Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Fenyő Miklós koncert 2015-ben! Jegyek itt!

2015.02.23 Kovács Gergely

Fenyő Miklós koncert 2015-ben! Jegyek itt!

Fenyő Miklós koncert lesz a Papp László Budapest Sportarénában. A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon adott koncert után, így itt a következő élmény a Fenyő Ünnep. A különleges koncertre a jegyek már kaphatóak.

Hagyományosan márciusban koncerttel ünnepli a születésnapját Fenyő Miklós. Ahogy ez hagyomány, úgy hagyomány a karácsonyi Fenyő koncert és a nyári nagykoncert a Margitszigeten is.

Természetesen 2015-ben sem maradt el a nyári koncert. 1997 óta minden évben hatalmas rock and roll ünnepnek számít, amikor Fenyő Miklós a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra lép.

Fenyő Miklóst bátran nevezhetjük az egyik legnagyobb magyar könnyűzenésznek, hiszen "Mr. Rock and Roll" az elmúlt 42 évben nem kevesebb mint 28 albumot készített, 3 pártfogoltjának pedig összesen 7 albumán vállalt menedzseri feladatot. A '70-es és '80-as évek slágergyárosa Amerikában szeretett bele a rock and roll műfajba - az ehhez kapcsolódó életérzést próbálta hazánkban is megvalósítani, és egy fergeteges show-val előrukkolni. Olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a "Hotel Menthol", "Limbó Hintó", "Rock and Roll Party", "Duci Juci", "Napfény a jégen" vagy a "Made in Hungária". - írja a KarácsonySzeretlek.hu

Ünnepeljen idén év végén is a rock and roll legnagyobb magyarországi ünnepén Fenyő Miklóssal! Fenyő Ünnep december 29-én a Budapest Sportarénában.

A rajongók legnagyobb örömére idén ismételten megrendezik a Fenyő Ünnepet. Fenyő Miklós vendégei lesznek ezen a nem akármilyen estén Szécsi Böbe és Szécsi Saci.

Online jegyvásárlás ide kattintva!

• Zorán turné 2014 - Budapesti koncert - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024