Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Harry Potter kiállítás - Jegyek itt!

2022.09.28 Kovács Gergely

Harry Potter kiállítás - Jegyek itt!

A Harry Potter - A kiállítás európai premierjét december 16-án ünneplik Európa szívében. Az interaktív élmény minden korosztály számára izgalmas lesz majd Bécsben. A bécsi kiállítás a Harry Potter és a Legendás állatok filmek tematikáját követi majd.

A Harry Potter - A kiállítás európai premierjét december 16-án ünneplik Európa szívében. Az interaktív élmény minden korosztály számára izgalmas lesz a bécsi METAStadtban – egy esemény az egész család számára. 

Online jegyvásárlás magyar jegyirodán keresztül ide kattintva!

A Harry Potter: A kiállítás a Harry Potter, a Legendás állatok és a kibővített varázslóvilág filmjeit és történeteit ünnepli a gyönyörűen kialakított környezeteken keresztül, amelyek tiszteletben tartják a létrehozott ikonikus pillanatokat, karaktereket, beállításokat és vadállatokat.

A látogatók testközelből tekinthetik meg a Harry Potter és a Legendás állatok filmjei autentikus kellékeit és eredeti jelmezeit, és lehetőségük lesz innovatív, félelmetes és varázslatos környezetekkel és installációkkal foglalkozni, méghozzá olyan módon, amilyet egy turnézó kiállításon még soha nem tapasztalhatta. A vendégeket egy ajándékbolt is várja, ahol hivatalosan engedélyezett, Harry Potter-filmek ihlette termékeket és exkluzív, testre szabott árucikkeket kínálnak, amelyek más varázsvilági élményekben nem kaphatók.

További érdekességek:

• INGYEN megnézheted, ahogy David Backham és Daniel Radcliffe felolvassa a ...
• Nézz be a Harry Potter díszletei közé! Járd be a stúdiót!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024