HAVASI Symphonic ARÉNA Concert Show 2012! Jegyek az Aréna koncertre itt!

Kelt: 2012.06.07 Kovács Gergely

HAVASI Symphonic ARÉNA Concert Show 2012! Jegyek az Aréna koncertre itt! A 11 platinalemezzel rendelkező kortárs zeneszerző és zongoraművész HAVASI, akinek a koncertjeit az elmúlt három évben több mint 200 millióan látták világszerte, 2012. december 9-én a Budapest Sportarénában mutatja be eddigi legnagyobb zenei show műsorát, a HAVASI Symphonic Arena Show-t.

A színpadi produkcióban több mint 150 művész vesz majd részt, és a szimfonikus tételek mellett az estét a magyar festőművész munkássága előtt tisztelgő Munkácsy Ecset és Zongora produkció, a Hangszerek Csatája, a Drum and Piano, vagy az elmélyült kamara pop zenét jegyző The Unbending Trees zenekar produkciója teszi majd teljessé. A HAVASI Symphonic Arena Show különleges zenei világának köszönhetően 2013-ban európai és ázsiai sportcsarnokokban is bemutatásra kerül majd, így Magyarország első számú kulturális exportcikke lehet a jövőben.

A show sokszínűségét szimbolizálja az a közel 20 szólista, akik mindannyian különleges hangszereiknek a mesterei. Szirtes Edina Mókus, aki zenekarával rendszeresen turnézza körbe Európát az éneklés mellett csak rá jellemző hegedűléséből is ízelítőt ad majd. Szokolay "Dongó" Balázs nemrég a Skót Királyi Akadémia meghívására Skóciában tartott előadást egyik kedvenc hangszeréről, a magyar dudáról, amelyet meg is szólaltat majd. Andrejszki Judit a régizenei élet emblematikus alakja. A Kyo-Kito Taiko japán dobcsoport mellett Endi, Magyarország legnépszerűbb rock zenekarának dobosa vezeti majd a ritmus szekciót.  

Az örmény duduk, az ír furulya, az afrikai darbuka dob vagy a kínai kéthúros hegedű olyan egzotikus hangszerek, melyekkel ritkán találkozhat a nagyközönség. Szívbemarkoló hangjuk azonban mindenkinek ismerős lehet a filmzenék világából. A HAVASI Symphonic kultúrákat, embereket hozhat közelebb egymáshoz, egyszerre szimbolizálja a népek különbözőségét és a zene egyetemességét, miközben népszerűsíti a közös zenélés örömét. 2012 december 9-én a zene Magyarország legnagyobb koncerttermében, a Budapest Sportarénában ünnepel.

Jegyárak:
8500Ft, 14900Ft, 18500Ft, 28500Ft

Ajánló videó, jegyvásárlás és bővebb részletes információ az előadásról ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Szekeres Adrien karácsonyi koncertet ad a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
Szekeres Adrien óriási siekrt aratott az adevenit koncertjével és idén Karácsonyi koncertet ad 2012. december 26-án a Papp László Sportarénában. A debreceni Kodály Filharmonikusok közreműködésével legszebb, legismertebb dalai ezúttal szimfonikus ...
Szentpéteri Csilla - Temperamento koncert a Margitszigeten! Jegyek itt!
Szentpéteri Csilla Band és a DuDance Latin Táncegyüttes különleges előadása várja a Margitszigeti Szabadtéri Színházban a nézőket.
Zöld Csaba koncert Városmajori Szabadtéri Színpad - Jegyek itt!
2012. július 28-án szombaton a Városmajori Szabadtéri Színpadon ad ismét koncertet Zöld Csaba. Jegyek már kaphatóak!
Demjén Ferenc koncert 2012-ben a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
2012-ben ismét koncertet ad Demjén Ferenc a Papp László Sportarénában. A koncert 2012. december 30-án lesz, sztárvendég Szörényi Levente lesz. Jegyek lentebb!
Harcsa Veronika Lámpafény koncert a Zsidó nyári Fesztiválon! Jegyek itt!
Harcsa Veronika 2011-ben megjelent Lámpafény című lemezén József Attila, Tóth Árpád, Karinthy Frigyes és számos más magyar költő művei hallhatóak megzenésítve. A Zsidó Nyári Fesztivál 2012-es programjának keretein belül ad "Lámpafény" ...
És egyben az utolsó Palya Bea koncert a Zsidó Nyári Fesztiválon! Jegyek itt!
A Zsidó Nyári Fesztivál 2012-es programja keretein belül utolsó koncertjét adja ebben az évben Palya Bea. 2012. augusztus 28-án az Uránia nemzeti Filmszínházban tartják a koncertet. Ebben az évben ez az utolsó koncert hiszen hamarosan babát szül az ...
Illés Lajos-emlékkoncert a Papp László Sportarénában Budapesten! Jegyek itt!
Illés Lajos-emlékkoncertet rendeznek 2012. szeptember 22-én az öt évvel ezelőtt elhunyt Illés Lajos tiszteletére a Papp László Budapest Sportarénában; a legendás Illés-együttes egykori alapítója, névadója, zongoristája, dalszerzője idén lenne ...
Garami Funky Staff koncert a Jazzy towerben a Margitszigete!4 Jegyek itt!
Garami Funky Staff koncert a Margitszigeti Jazzy towerben 2012. június 2-án! Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK