Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Hegedűs a háztetőn a Budapesti Operettszínházban - Jegyek itt!

2021.05.14 kovacsad

Hegedűs a háztetőn a Budapesti Operettszínházban - Jegyek itt!

Júniusban debütál a Hegedűs a háztetőn a Budapesti Operettszínházban. A 2021-es év első bemutatójának főszerepeiben többek között Földes Tamás, Szulák Andrea, Vágó Bernadett, Kardffy Aisha, Fekete-Kovács Veronika, Bujdosó Anna, Oszvald Marika, Dénes Viktor,Kerényi Miklós Máté, Németh Attila, Kiss Zoltán, Csere László, Imre Roland, Angler Balázs, Frankó Tünde, Füredi Nikolett, Mészáros Árpád Zsolt, Csengeri Ottília, Laki Péter is színpadra lép. Jegyvásárlás itt!

Ha én gazdag lennék.... ugye tudjuk, hogyan folytatódik a dal? A Hegedűs a háztetőn lassan fél évszázada, hogy meghódította a világot, de a keserédes történet mondanivalója mit sem kopott az évtizedek alatt. A musical főszerepe minden színész számára meghatározó szerep és minden generáció hozzá tette a maga korszakának aktualitását.

A musical Magyarországon először a Fővárosi Operettszínházban volt látható és egy ikonikus előadássá vált. Az előadást a Magyar Televízió is rögzítette, így generációk kedvencévé vált Bessenyei Ferenc, aki az előadás főszerepét majdnem két évtizeden át játszotta.

A Hegedűs a háztetőn 2021. június 25-én kerül bemutatásra a Budapesti Operettszínháben. Jegyvásárláshoz kattints ide!

Az előadás főszerepeiben többkek között Földes Tamás, Szulák Andrea, Vágó Bernadett, Kardffy Aisha, Fekete-Kovács Veronika, Bujdosó Anna, Oszvald Marika, Dénes Viktor,Kerényi Miklós Máté, Németh Attila, Kiss Zoltán, Csere László, Imre Roland, Angler Balázs, Frankó Tünde, Füredi Nikolett, Mészáros Árpád Zsolt, Csengeri Ottília, Laki Péter és még számos művész színpadra lép. 

• West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
• Kabaré musical 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
• A Puskás musical 2021-ben a Margitszigeten lesz látható! Jegyek itt!Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021