Hegedűs a háztetőn Győrben az Audi Arénában - Jegyek itt!

Kelt: 2017.06.23 kovacsad

Hegedűs a háztetőn Győrben az Audi Arénában - Jegyek itt! A Hegedűs a házetőn 2017. szeptember 23-án a győri Audi Arénában lesz látható!

Az eredeti Hegedűs a háztetőn Broadway-produkciót 1964. szeptember 22-én mutattak be az Imperial Theaterben, Zero Mostel alakította Tevjét. A darab csaknem nyolc évig volt műsoron, később Topol, Herschel Bernardi és Jan Peerce tenor is játszotta a tejesembert. Topol alakította a zsidó hagyományok ápolását mindennél fontosabbnak tartó tejesembert a világhírű 1971-es filmfeldolgozásban is. A Hegedűs a háztetőn szinte folyamatosan műsoron van a Broadwayn és a hazai színházak is előszeretettel mutatják be a régi klasszikust.

2017-ben Stohl András főszereplésével egy újragondolt grandiózus előadást láthatnak a nézők. A Hegedűs a háztetőn musical aréna verzióját Alföldi Róbert rendezi majd. Az előadás egy országos turné keretein belül az ország legnagyobb játszóhelyein lesz látható.

A tuné keretein belül Győrbe is ellátogat. A Hegedűs a házetőn 2017. szeptember 23-án a győri Audi Arénában lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Szereposztás:

Tevje: Stohl András

Rabbi: Jordán Tamás
Fruma Sára: Tóth Gabi
Jente: Csákányi Eszter
Golde: Éder Enikő
Lázár Wolf: Hevér Gábor

Továbbá színpadra lép Makranczi Zalán, Fehér Tibor, Szatory Dávid, Patkós Márton, Bányai Kelemen Barna, Kornis Anna, Pájer Alma, Sodró Eliza, Bánfalvi Eszter      

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Robin Hood musical Győrben - Jegyek a győri előadásra itt!
A Robin Hood musical 2017. október 7-én Győrben Kovács Áron, Vastag Tamás, Hajdú Steve, Gesztesi Károly, Gubik Petra főszerepésével lesz látható a győri Városi Egyetemi Sportcsarnokban. A győri előadásra jegyek már kaphatóak!
Ákos 50 koncert Győrben az Audi Arénában - Jegyek itt!
Ákos koncertje 2018. április 28-án Győrbe az Audi Arénába érkezik.
Demjén koncert 2017-ben Győrben az Audi Arénában - Jegyek itt!
Demjén Ferenc ünnepi koncertje 2017. december 27-én kerül megrendezésre az Audi Arénában Győrben. Jegek már kaphatóak!
Rapülők koncert Győrben az Audi Arénában - Jegyek itt!
Itt a vége címmelkerül megrendezésre a Rapülők koncert 2017. december 29-én lesz a Győrben Audi Arénában. A győri Rapülők koncertre már elkezdték a jegyek értékesítését!
Charlie születésnapi koncert 2017-ben Győrben az Audi Arénában - Jegyek itt!
Charlie születésnapi koncert 2017 október 28-án Győrben az Audi Arénában - Jegyvásárlás itt!
Mamma Mia szeptembertől újra a Madáchban! Jegyek 2000 forinttól  itt!
Az ősz során Budapesten a BOK Csarnokban több ezer néző előtt lett volna látható a Mamma Mia! Ez az előadás elmard, helyette szeptembertől több mint 10 alkalommal lesz látható a Mamma Mia! a Madách Színházban.Az előadásokra akár már 2000 ...
Újra látogatható a Bodies kiállítás! Bodies 2.0. kiállítás KÉPEK és jegyek itt!
Újra látogatható az új Bodies kiállítás 2020 szeptemberétől Budapesten a Bálnában. A Bodies 2.0. A bennünk élő univerzum kiállítás 200 preparált szervet és egész testet mutat be. Külön térítés ellenében VR élmény is várja a látogatókat.
A Diótörő balett 2020-ban is látható az Operettszínházban - Jegyek itt!
A Budapesti Operettszínház 2020 december közepétől ismételten műsorra tűzi a múlt évben nagy sikerrel bemutatott Diótörő előadását. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK