Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Így öten - Dés László koncert 2024 - Jegyek és helyszínek itt!

2024.05.13 kovacsad

Így öten - Dés László koncert 2024 - Jegyek és helyszínek itt!

Így öten címmel Für Anikó, Básti Juli, Mácsai Pál, Nagy Ervin és Dés László koncertezett már. 2024-ben Dés László ismét koncert turnéra indul sztárvendégeivel. Jegyek Dés László 2024-es koncertjeire lentebb!

A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, zeneszerző több évtizede már a magyar zeneipar ikonja, egy fogalom. Sikeres, tartalmas, sokszínű életmű jellemzi egy máig tartó aktív szerzői és előadói jelenléttel. Ő az, aki dzsesszmuzsikusként át tudta törni a műfaji határokat, és sosem feledve, egyben felhasználva annak értékeit, egy kifejezetten dallamos zenei világban is maradandót tudott alkotni.

Pályafutása során többek között dolgozott Nemes István, Geszti Péter Bereményi Géza dalszövegírókkal, Udvaros Dorottya, Básti Juli, Cserhalmi György, Kulka János, Koltai Róbert színészekkel, Kovács Kati, Horváth Charlie, Szulák Andrea, Váczi Eszter énekesekkel, Presser Gáborral, Somló Tamással és még sokan másokkal.

Filmzenéiből is olyan slágerek születtek, mint a Nagy utazás, a Szerelem első vérig vagy a C’est la vie; de ugyanezt elmondhatjuk musicaljeiről is, a Valahol Európában, a Dzsungel könyve vagy épp a legutóbbi Pál utcai fiúk kapcsán, amelyek dalai közül is számos felkerült a rádiók játszási listáira. Hangszerei a szoprán és a tenorszaxofon, játékára az érzékeny és „szubjektív hang”, az improvizációs dallamvezetés. Dést azon kevés zenészek egyikének tartják, akiket a szakma, a kritikusok és a közönség is egyaránt tisztel.

Aki kíváncsi erre a szenzációsnak ígérkező, titokzatos produkcióra amelyre Dés László magának is írt új dalokat most részese lehet az élménynek ,ugyanis turnéra indul a produkció.

Sztárvendégek voltak korábbi koncertjein Für Anikó, Básti Juli, Mácsai Pál, Nagy Ervin

A TURNÉ SZTÁRVENDÉGEINEK NÉVSORA VÁLTOZHAT!

Dalszövegíró társával, Bereményi Gézával, akivel az évtizedek során már annyi emlékezetes dalt írtak színészeknek, újra munkába kezdtek, hogy ezúttal olyan előadóknak írjanak dalokat, akiknek eddig még sosem.

JEGYÁRAK ÉS JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

Turnéállomások:
2024. július 9. Nyíregyháza, Rózsakert Szabadtéri színpad
2024. augusztus 10. Balatönfüred Szabadtéri Színpad
2024. szeptember 17. Miskolc, Generali Aréna

• A Pál utcai fiúk musical 2023 - Jegyek és helyszínek itt!
• Best of Geszti koncert 2023 - Jegyek itt!
• Geszti Péter Ezeregy éjszaka worldmusicalje Budapesten a Pesti Magyar ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024