Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

IMAGINE Wedding Show – Esküvő Kiállítás az OFF Kultúrszövőgyárban - Jegyek itt!

2022.08.12 kovacsad

IMAGINE Wedding Show – Esküvő Kiállítás az OFF Kultúrszövőgyárban - Jegyek itt!

Ez nem egy szokványos esküvő kiállítás! Hogy miért? Mivel mindent megtalálsz nálunk, amivel álmaid esküvőjét meg tudod valósítani. Kérdéseidre első kézből fogsz választ kapni a hazai szolgáltatók krémjétől és mindenben személyesen segítünk. Gyere el az OFF Kultúrszövőgyár indusztriális épületében 2022. október 22-én! Szerezz inspirációt, képzeld el, valósítsd meg!

Az alkalom, amikor a képzelet inspirációt kap és valóra válnak az elképzeltek

Esküvő kiállítás 2022 Budapest: IMAGINE Wedding Show ősszel az Esküvő Classic magazin szervezésében, ahol segítsünk, hogy az álmaid valósággá váljanak, ezért olyan hazai esküvői szolgáltatókkal várunk egy kötetlen nap keretén belül, akikről tudjuk, hogy a legszebb megoldásokkal és a legkreatívabb ötletekkel varázsolják meseszerűvé az esküvőd. 

Ha szeretnédaz elsők között megnézni, megtapintani, megízlelni a 2023-es szezon újdonságait, szeretnél élőben találkozni, kötetlenül beszélgetni az ország legjobb esküvői szolgáltatóival,ott a helyed!  Gyere el az OFF Kultúrszövőgyár indusztriális épületében 2022. október 22-én! Szerezz inspirációt, képzeld el, valósítsd meg!

JEGYÁRAK ÉS JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

Az Év Menyasszonyi Ruhája verseny exkluzív eredményhirdetésével,workshopokkal, 12 és 16 órakor menyasszonyi ruha bemutatóval, esküvői enteriőrökkel,segítünk abban, hogy életed legszebb napja igazán különleges lehessen. 
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023