INGYEN filmek és sorozatok a Netflixen Magyarországon!

Kelt: 2020.08.31 Kovács Gergely

INGYEN filmek és sorozatok a Netflixen Magyarországon! Több saját gyártású filmet és sorozatot is ingyenesen elérhetővé tett a Netflix. Magyarul nézhetünk filmeket. Számítógépről és mobilról is megtekinthetők.

Pár napja az ország egyetlen Safari Parkjáról, majd Demjén Ferenc hasonmásáról, és végül a Mamma Mia musicalről Stohl Andrással és sok más sztárral írtunk. Most újabb izgalmas hírt hoztunk.

A Netflix oldalán számtalan népszerű filmet és sorozatot nézhetünk ingyen. Bár van olyan sorozat is, aminek csak 1 epizódja látható. Több saját gyártású filmet és sorozatot is ingyenesen elérhetővé tett a Netflix. Magyarul nézhetünk filmeket.

Számítógépről és mobilról is megtekinthetők.

Az alábbiak közül válogathatunk:
Stranger Things (első évad, első rész)
Gyagyás gyilkosság
Elite
Bébi úr újra munkában
Madarak a dobozban
When They See Us
Vak szerelem (első évad, első rész)
Két pápa
Our Planet (első rész)
Grace és Frankie (első rész)

FONTOS! A kínálat időről-időre változik, ezért nézd meg most.

Kedvenc műsoraidat le is töltheted az iOS-es, az androidos és a Windows 10-es app segítségével. Töltsd le a műsorokat, és nézd őket útközben, mikor nincs interneted. Vidd magaddal a Netflixet, bárhova is mész.

További részletek ide kattintva!

A cilk alatti kapcsolódó hírekben számtalan INGYENES és érdekes programot találsz! Ne hagyd ki a  JÁTÉK menüben található játékokat sem!

Tudtad, hogy a Budapesti Operettszínházban a Szépség és a Szörnyeteg musical magyarul is látható? A Disney musicalre 
már 1600 forinttól lehet jegyeket venni! Jegyek és részletek itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

INGYEN várja a családokat a budapesti szabadulószoba!
Most Kőbányán is lehetőség nyílik a Tematikus Tanulószoba kipróbálására.
INGYEN megnézhető a Sisiről szóló magyar film!
Csőre Gábor, Kováts Adél, Timkó Eszter, Schnell Ádám, Cserna Antal főszereplésével 2018-ban mutatták be az Erzsébet királyné, azaz Sissi ellen elkövetett merényletet dolgozza fel. A filmet most ingyen is megnézhetik az érdeklődők!
Demjén Ferenc vokalistája teljesen olyan, mint Demjén Ferenc! VIDEÓ ITT!
Elképesztő a hasonlóság! Subecz Tamás vokalista a 2020-as Demjén turné egyik vokalista énekese akit maga Demjén Ferenc is méltatott.
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020-ban Magyarországon. Jegyek és helyszínek itt! A turné Győr, Debrecen, Szeged, Budapest, Tataványa, Békéscsaba és számos városvan látható lesz
Szilaj musical a budapesti Nemzeti Lovas Színházban - Jegyek itt!
A Szilaj musical 2020. szeptember 25-én lesz először látható Budapesten a Nemzeti Lovas Színházban Pintér Tibor rendezésében.
La Mancha lovagja musical az Operettszínházban - Jegyek és szereplők itt!
Homonnay Zsolt, Kerényi Miklós Máté, Serbán Attila, Peller Anna, Mészáros Árpád Zsolt, Gömöri András Máté, Bálint Ádám Homonnay Zsolt, Sándor Péter főszereplésével érkezik a L Mancha lovagj music Budapesti Oeprettszínházba. Jegyek és szereplők itt!
Megérkezett a hétvége legizgalmasabb programja!
A hétvége egyik legizgalmasabb programját ajánljuk most a figyelmedbe. Izgalmas, pörgős, újdonság Budapesten. Street Escape - Élőszereplős nyomozás Budapesten. Kémjátszma a városban.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK