INGYEN lesz látható a Recirquel újcirkuszi előadása!

Kelt: 2021.03.25 kovacsad

INGYEN lesz látható a Recirquel újcirkuszi előadása! INGYEN lesz látható a Recirquel újcirkuszi előadása!

A kortárs előadóművészet kiemelkedő európai játszóhelye, az osztrák Festspielhaus St. Pölten 2021. március 26. és április 2. között online műsorára tűzi a Recirquel Non Solus című produkcióját.

A cirkuszművészetet a tánccal ötvöző, Vági Bence rendezte alkotást Illés Renátó és Zsíros Gábor adják elő. A Non Solus két ember egymásra találásának története, akik útjukon az emberi létezés alapvető mérföldkövei, a születés és az elmúlás között bejárják a képzelet világainak legbenső mélységeit.

A színház weboldalán (https://bit.ly/3cjAodO) március 26-án reggel 8:00 órától egy hétig ingyen megtekinthető felvétel a Müpa Fesztivál Színházában készült.

A Recirquel előadásait a nyáron élőben is láthatjátok! Jegyek itt!

Lentebb további ingyenes előadásokról olvashattok!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

INGYEN lesz látható az Operettszínház előadása!
INGYEN lesz látható az Operettszínház előadása!
Kabaré musical 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kabaré musical 2021-ben Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható 2021. július 9-10-én a Vígszínház előadásában. Jegyek itt!
Szergej Polunyin a Raszputyin előadással érkezik a Margitszigeti Szabadtérire - Jegyek itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusában a Raszputyin című előadást hozza el a ...
INGYEN magyar filmekkel vár az Uránia online!
Ingyenes vetítéssorozat márciustól áprilisig az Uránia Online sorozatban. A filmek ingyenesek, de megtekintésükhöz 0 Ft-os regisztrációkötelesek!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
X-faktor sztárral debütál a székelyföldi István, a király augusztus 20-án!
Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát.
Alex Pavesi: Nyolc nyomozó - OLVASS BELE!
A detektívtörténetek aranykorának idején Grant McAllister, a matematika professzora kidolgozza a bűnügyi rejtélyek matematikai szabályait, és hét saját maga által írt történettel illusztrálja elméletét. A fordulat csak ezután jön.
INGYENES stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island!
Ha elvesznél címmel debütál az új dal. Rendhagyó módon, egy nagyzenekaros élő stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK