Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

INGYENES Planetárium Budapesten!

2023.09.28 kovacsad

INGYENES Planetárium Budapesten!

Az ingyenesen látogatható Utazó planetárium hatalmas élmény, ahol a látogatók egy 360 fokos, teljeskupolás vetítés és szakképzett csillagászok segítségével nyerhetnek betekintést a folyamatosan változó égbolt, és az univerzum titkaiba. 2023. október 13-tól 15-ig Budapesten a GOBUDA Mall ad otthont a különleges élménynek.

A természet egyik nagyszerű látványossága a gyönyörű csillagos égbolt, amely derült, sötét éjszakákon tárul a szemünk elé. Láthatjuk hogyan vonulnak keletről nyugatra a csillagképek, miképp változtatják formáikat az égitestek, és ha elég türelmesek vagyunk, egy hullócsillag láttán akár egy kívánságunk is teljesülhet.

Az Utazó planetáriumnak október 13-tól 15-ig a GOBUDA Mallban ad otthont, ahol a látogatók egy 360 fokos, teljeskupolás vetítés és szakképzett csillagászok segítségével nyerhetnek betekintést a folyamatosan változó égbolt, és az univerzum titkaiba. 
Az előadások kb. 40 percenként kezdődnek a planetáriumi kupolában. A befogadóképesség előadásonként max. 32 fő székes ültetéssel! A kezdési időpontok 5-10 percet eltérhetnek! Az előadások kb.25-35 perc hosszúságúak. A műsorváltozás jogát fenntartják a szervezők!

A programon való részvétel INGYENES!

Ajánlónk után folytatódik a cikk!
Ajánló: Alice csodaországban Fényshow és kiállítás először Budapesten! Részletek és képek itt!

AZOKNAK akik nem budapestiek vagy nem jó a dátum azoknak is van egy jó hír. Az Utazó Planetárium ugyanis októberben az ország más pontján is látható lesz, igaz az már nem ingyenes. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
A turnézó planetáriumi előadások időtartama 45 perc, megtekintésük 3 éves kortól ajánlott és minden esetben előzetes időpontfoglalás szükséges a megvásárolt jegyekkel.

TOVÁBBI INGYENES PROGRAMOK ÉS GYEREKPROGRAMOK ITT:

• INGYENESEN vár a Planet Budapest 2023-ban is!
• INGYENES arborétum Budapest szívében! 
• Ez a 10 legjobban várt előadás 2023 őszén!
• Már 1000 forinttól kaphatóak jegyek az István, a király 2024-es ...
• 1500 forinttól kapható jegy Musicalmesék előadásokra!
• Alice Csodaországban - Garden of Lights Budapesten a Füvészkertben! ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024