INGYENES Távbőrgyógyászati szolgáltatás indult a Semmelweis Egyetemen!

Kelt: 2020.04.07 Kovács Gergely

INGYENES Távbőrgyógyászati szolgáltatás indult a Semmelweis Egyetemen! A MedInnoScan az segítségével távolról tudnak receptet felírni és diagnosztizálni is a ingyenes teledermatológiai szolgáltatásban.

A Semmelweis Egyetem honlapján így írnak a szolgáltatásról:

Tisztelt Pácienseink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy „teledermatológiai”, azaz távbőrgyógyászati szolgáltatásunk elindult. A magyar fejlesztésű rendszer célja, hogy a koronavírus járvány okozta vészhelyzetben a páciensek az orvos-beteg találkozást kerülve ingyenes online bőrgyógyászati ellátáshoz jussanak az államilag finanszírozott ellátás keretében.

Kérjük, szánjanak rá pár percet és figyelmesen olvassák végig az alábbi tájékoztatót, hogy a legmagasabb szintű ellátást tudjuk nyújtani Önöknek.

A bőrgyógyászati konzultációhoz egy okostelefonos alkalmazás letöltését követően férhetnek hozzá. iOS rendszerek számára az Apple Store-ból közvetlenül letölthető MedInnoScan néven az applikáció. Az Android rendszerek esetében a Play Store-ból  szintén közvetlenül letölthető MedInnoScan néven az applikáció.


 

 

További részletek és a diagnosztizálás menete ide kattintva érhető el!

Érdemes megnézni a kapcsolódó híreket is, hiszen számtalan érdekességet találhattok. Például a rákszűrő alkalmazást. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ilyen jól még nem jött át üzenet! 168 színész a hét legjobb dalában!
Alföldi Róbert, Csonka András, Stohl András, Dolhai Attila, Für Anikó, Hegedűs D. Géza, Jaskó Bálint, Nagy Sándor, Pokorni Lia, Kenderes Csaba, Kocsis Dénes, Lengyel Tamás csak pár név a 168 színészből, akik összehozták hét legjobb és legmehatóbb videóját!
Rákszűrő okostelefon alkalmazás! Szánj rá 2 percet! Letöltés itt!
Már életet mentett a Pécsi Tudományegyetem mobilos rákszűrő alkalmazása. A LungScreen minden okostelefonra letölthető! A tüdőrák az egyik leggyakoribb daganatos megbetegedés Magyarországon. A daganat szűrés egy részét segítheti az új applikáció.
A Mentők kérik: mindenki mihamarabb tegye fel a mobiljára ezt az ingyenes ÉletMentő alkalmazást!
Elindult a mentők munkáját segítő ÉletMentő elnevezésű mobilapplikáció, amely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a mentőhívást a segítségre szorulók számára - jelentették be az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) és a fejlesztő cég közös ...
Dancsó Peti és Janka néni az újragondolt Szomszédok negyedik részében! VIDEÓ ITT!
Dancsó Peti és Janka néni az újragondolt Szomszédok negyedik részében! VIDEÓ ITT!
A Szomszédok sztárjai újra a régi szerepükben! VIDEÓK ITT!
Kizárólag egy videó kedvéért vállalta ismét Janka szerepét Pásztor Erzsi. A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas érdemes művész közkívánatra undokoskodott kicsit a társadalmi célú teleregény újabb epizódjában, amiben fontos dologra ...
Kóstolj INGYEN csokikat a világ minden tájáról! Jelentkezés itt!
Kóstolj ingyen csokikat a világ minden tájáról! Csokikóstolókat keresnek!
Safari Park nyílt Szadán! Nyitvatartás, cím és jegyárak itt!
Zsiráf, elefánt, zebra, teve és sok más is vár. Közel 100 állat és egy 5 hektáros terület vár. Szafari élmény Magyarországon! Az autódba élheted át a különleges élményt a szadai Szafari Park. Szada csak fél óra Budapest határától.
Szabadtéren a Pál utcai fiúk musical 2020-ban! Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 augusztusában szabadtéren is látható lesz!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK