JAMES BOND 60 filmzene koncertshow a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!

Kelt: 2013.06.21 kovacsad

JAMES BOND 60 filmzene koncertshow a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt! JAMES BOND 60 filmzene koncertshow a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2013. július 19-én. Jegyek és infók itt!

60 éves a filmtörténet legsármosabb hódítója.

Magyarországon először a James Bond-filmzenék szimfonikus feldolgozása.
 
Az idén hatvanéves karakter és a több mint ötven éves filmsorozat ünnepére rendhagyó koncerttel készülnek, amely felidézi a legnagyobb slágereket. Természetesen felcsendül Monty Norman híres James Bond-témája, és olyan slágerek is, mint a klasszikus Goldfinger, a szenvedélyes Licence to Kill vagy a legújabb filmhez készült Skyfall is. 

A koncert karmestere Nic Raine, aki John Barry hangszerelőjeként dolgozott a Halálvágta és a Halálos rémületben felvételein, és több Bond-tematikájú albumot is készített a Prágai Filharmonikusokkal.

Közreműködik: a Budapest Symphony Orchestra, vezényel: Nic Rain

JAMES BOND 60 - filmzenei koncert show

2013. július 19. - Margitszigeti Szabadtéri Színpad - Budapesti Nyári Fesztivál 2013

Múlt októberben volt az első James Bond film bemutatójának 50 éves évfordulója.  Az elmúlt 50 évben Sean Connery, Pierce Brosman, Roger Moore, Timothy Dalton, George Lazenby és legutóbb Daniel Craig bújtak a 007-es ügynök bőrében és 50 év alatt 23 James Bond film készült.

Ám nem csak a film lett óriási siker, hanem a film betétdalok, amik azóta is óriási slágerek. Énekelt James Bond filmben Tom Jones, Louis Amstrong, Duran Duran, Tina Turner, Madonna és legutóbb a zenei ipar új üdvöskéje Adele is. Bizonyosan nincs is olyan ember aki ne ismerne legalább egy Bond dalt. 

2013. júlis 19-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz egy nagyszabású James Bond filmzene koncert show, ahol felcsendülnek a James Bond filmek legendás betétdalai, többe kközött a Skyfall, Die Another Day és a Goldeneye is.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Jegyárak: 3900, 4900, 5900, 6900, 7900, 9900 Ft  

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Pillangókisasszony a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!
Jegyek már kaphatóak az előadásra. Rost Andrea, Andrea Caré és Wiedemann Bernadett főszereplésével érkezik 2013 nyarán az előadás a Budapesti Nyári Fesztivál bemutatójaként.
Csinibaba a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!
Csinibaba musical is lehetne, de a szerzők zenés visszarévedés a 60-as évekbe címmel határozták meg a Budapesti Nyári Fesztivál 2013 egyik nagy durranását.
Oliver musical a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2013-ban! Jegyek itt!
2013 nyarán a Budapesti Nyári Fesztivál műsorán lesz látható a híres regényből készült Olivér musical.
Eros Ramazotti koncert Budapesten 2013-ban! Jegyek itt!
Eros Ramazotti koncert Budapesten 2013-ban második alkalommal! Az olasz pop énekes legújabb NOI című lemezének turnéjával érkezik Budapestre 2013. május 8-án. Jegyek Eros Ramazotti koncertjére már kaphatóak!
István, a király 2013-ban az Arénában! Jegyek és szereposztás!
2013-ban a szegedi Szabadtéri Játékokon majd a Papp László Sportarénában lesz látható a 30 éves jubileumát ünneplő István a király rockopera. A darabot Alföldi Róbert rendezi és Keselyák Gergely lesz a karmester. Jegyek és szereposztás itt!
Bruno Mars koncert a Budapest Papp László Sportarénában! Jegyek és infók itt!
Bruno Mars Moonshine Jungle turné 2013 - Bruno Mars koncert 2013. november 7-én a Budapest Papp László Sportarénában! Jegyek és infók itt!
Kóstolj INGYEN csokikat a világ minden tájáról! Jelentkezés itt!
Kóstolj ingyen csokikat a világ minden tájáról! Csokikóstolókat keresnek!
Safari Park nyílt Szadán! Nyitvatartás, cím és jegyárak itt!
Zsiráf, elefánt, zebra, teve és sok más is vár. Közel 100 állat és egy 5 hektáros terület vár. Szafari élmény Magyarországon! Az autódba élheted át a különleges élményt a szadai Szafari Park. Szada csak fél óra Budapest határától.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK