José Carreras koncert Budapesten 2013-ban a SYMA Csarnokban! Jegyek itt!

Kelt: 2013.03.02 kovacsad

José Carreras koncert Budapesten 2013-ban a SYMA Csarnokban! Jegyek itt! Jose Carreras Budapesten ad koncertet 2013. december 12-én. Az Exkluzív koncert részletei és jegyek lentebb! José Carreras koncertjére jegyek ide kattintva vásárolhatóak!

2013. december 12-én ad exkluzív karácsonyi koncertet José Carreras Budapesten a SYMA Rendezvéncsarnokban!

José Carreras koncertjére jegyek ide kattintva vásárolhatóak!


José Carreras igazi sztár, aki a hetvenes évek elején üstökösként tűnt fel a barcelonai operaszínpadon, majd csinált villámgyors karriert. A gyönyörű hangú tenorista az elmúlt négy évtized alatt mintegy hatvan operaszerepet tartott repertoárján, és több mint másfél száz hangfelvételt készített.  Fellépett a világ valamennyi jelentős opera- és koncertszínpadán, csak a legendás „3 tenor” koncertek kapcsán - szerény számítások szerint is - kétmilliárd ember láthatta és hallhatta énekelni, a legnagyobb dirigensekkel dolgozott együtt, s munkásságát megannyi díjjal, kitüntetéssel ismerték el.

A sokoldalú művész a lehető legtöbb műfajban kipróbálta már magát. Az a program, amellyel Budapestre érkezik, elsősorban klasszikus karácsonyi dalokat tartalmaz. A Csendes éj, Ave Maria, Fehér karácsony társaságában azonban más slágerek is helyet kapnak, így például a Traviata Pezsgőduettje szintén elhangzik a tervezett esten. Carreras azonban nem kötelezi el magát egy előre pontosan megadott műsorral. Minden bizonnyal sok múlik majd a pillanatnyi hangulaton, ihleten is.

Közreműködik: Kassai Állami Filharmonikus Zenekar, a Szlovák Nemzeti Színház Kórusa, Kassa 

Vezényel: David Giménez 

Jegyárak: 9900, 12900, 13900, 14900, 18900, 23900, 37900 Ft Jegyek a www.e-jegyiroda.hu oldalon.
  

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mága Zoltán Újévi Koncert 2014-ben is! Jegyek itt!
2014. január 1-én folytatódhat a hagyomány, amelynek keretein belül Mága Zoltán és sztárvendégei újévi koncerttel köszöntik a magyar és nemzetközi közönséget!
Andrea Bocelli Magyarországon! Jegyek itt!
Andrea Bocelli Budapesten! 2013. november 9-én a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont Andrea Bocelli Aréna koncertjének. A jegyfoglalás már elindult!
André Rieu koncert Budapesten 2014-ben a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
André Rieu koncert Budapesten a Papp László Sportarénában 2014 május 31-én! Jegyek itt!
Erkel Színház jegyek itt!
Vegye meg jegyeit az Erkel Színház előadásaira. A 2013 márciusában újra nyíló Erkel Színház előadásaira már árulják a jegyeket! Jegyvásárlás itt!
Diótörő jegyek 2014
Cegléd, Tatabánya, Zalaegerszeg, Százhalombatta, Salgótarján, Kaposvár, Pápa, Szombathely Győr, Székesfehérvár, Miskolc, Kecskemét és Vác legnagyobb játszóhelyein lesz látható A hattyúk tava és a Diótörő balett. Jegyek már kaphatóak!
Kiev City Balett 2014 országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
2014 telén ismét Magyarországon a Kijevi City Balett. Budapest, Cegléd, Tatabánya, Zalaegerszeg, Százhalombatta, Salgótarján, Kaposvár, Pápa, Szombathely Győr, Székesfehérvár, Sopron Miskolc, Kecskemét és Vác legnagyobb játszóhelyein lesz ...
Koncz Zsuzsa koncert 2014! Jegyek itt!
Koncz Zsuzsa koncert jegyek már kaphatóak! 2014.március 14-én lesz Koncz Zsuzsa koncertje a Papp László Budapest Sportarénában.
The Illusionists a SYMA Csarnokban! Jegyvásárlás és jegyárak itt!
2013. november 22-től 3 napig Budapesten lesz a 7 illuzionista, akik közt látható Feltaláló, Varázsló, Szabadulóművész és Mentalista is. A világ legjobb illuzionistái novemberben Budapesten! Jegyek már kaphatóak!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK