Justin Bieber koncert 2016-ban Bécsben - Jegyek itt!

Kelt: 2015.12.10 kovacsad

Justin Bieber koncert 2016-ban Bécsben - Jegyek itt! Azt még nem tudjuk mikor lesz budapesti koncert, de az már biztos, hogy Justin Bieber koncert lesz 2016. november 6-án Bécsben!

Justin Bibeber koncertezik 2016-ban Bécsben a Wienner Stadthalleban. A Purpose című lemezét hozza le Bécsbe a lemezbemutató koncertjének világkörüli turné keretein belül.

2016. november 8-án Bécsben a Wienner Stadthalleban várja régi és új falokkal a magyar rajongóit. A bécsi koncertre már minden jegy elkelt! 

Másnap Zágrábban ad koncertet! Jegyek itt!

Arról még nincs hír, hogy Justin Biber mikor koncertezik Budapesten, azonban aki nem akar lemaradni Justin Bieber budapesti koncertjéről az csatlakozzon a Justin Bieber koncert Budapest Facebook odlalhoz.

 


 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Enrique Iglesias koncert 2016-ban a zágrábi Arénaban - Jegyek itt!
A latin sztár, Enrique Iglesias talán Budapestre is eljön remélhetőleg a közeljövében, de addig is Zágrábban várja a rajongóit 2016-ban. Az Aréna Zagrab színpadán 2016. május 8-án lesz látható új Sex&Love turnéja keretein belül.
Rihanna koncert 2016 - Jegyek a budapesti koncertre itt!
2016. augusztus 11-én Budapesten a Sziget Fesztiválon ad koncertet az Anti World Tour keretein belül a legendás énekesnő Rihanna.
Sziget Fesztivál 2016-os fellépők és jegyek itt!
Sigur Rós, Bring Me The Horizon, Kodaline, M83, John Newman, Karen Marie Ørstedet, Parov Stelar, Naughty Boy 2016-ban a Sziget Fesztiválon.
Il Divo koncert 2016-ban - Jegyek itt!
Az Il Divo Amor and Pasión cmű lemezét bemutatva, Carlos Gardel, Julio Iglesias, Gloria Estefan, Rafael Ferro Garcia, Pablo Beltrán Ruiz, Luis Demetrio, Carlos Gardel dalaival lép színpadra az Arénában 2016. június 1-én Linzben
A Pál utcai fiúk musical nyári turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 nyarán számos szabadtéri színpadon látható lesz. Jegyek és helyszínek itt!
Hair musical 2020-as turné - Jegyek és helyszínek!
Az ikonikus Hair musical 2020-ban országos turnéra indul. Jegyek és helyszínek itt!
Hair musical Budapesten 2020-ban! Jegyek itt!
2020. október 11-én Budapest ad otthont a musicalnek. A budapesti Erzsébetligeti Színház színpadán lesz látható a Hair musical.
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK