Kamaszoknak szóló előadás Quimby dalokkal a Bábszínház műsorán! Jegyek itt!

Kelt: 2012.12.18 Kovács Gergely

Kamaszoknak szóló előadás Quimby dalokkal a Bábszínház műsorán! Jegyek itt! Janet Teller Semmi című előadását mutatja be 2013-ban a Budapest Bábszínház. Az előadásra már árulják a jegyeket!

Janne Teller világhírű ifjúsági regénye olyan könyv, amely nem fél kérdezni. Nevezték már nihilista gyerekkönyvnek és az új "A Legyek Urának," Dániában először betiltották, majd kötelező olvasmánnyá tették, számtalan díjat nyert és számtalan botrányt kavart a világban. Provokatív könyv, amely a legmélyebb, legfájóbb kérdéseket teszi fel, miközben beszélgetésre, vitára sarkall, és arra buzdít, hogy magunk találjunk válaszokat.

"Semminek sincs értelme, ezt régóta tudom. Ezért semmit sem érdemes csinálni. Erre most jöttem rá" - mondja a nyolcadikos Pierre Anthon, majd kisétál az osztályteremből, felül egy szilvafára, hogy onnan kiáltsa világgá az élet hiábavalóságát. Osztálytársai elhatározzák, hogy bebizonyítják neki az ellenkezőjét, ezért tárgyakat kezdenek gyűjteni, „fontos dolgokat”, amelyekért érdemes élni. Egy bicikli, amelyre évekig spórolt a tulajdonosa, egy napló, egy lány hosszú haja… A játéknak induló bizonyítás azonban hamarosan kontrollálhatatlanná válik. Mindenki sebezhető lesz, mindenkitől elveszik, ami a legfontosabb neki, miközben a "Fontos Dolgok Halma" egyre nő, és lassan mindent bekebelez.

Janne Teller világhírű ifjúsági regénye olyan könyv, amely nem fél kérdezni. Nevezték már nihilista gyerekkönyvnek és az új „A Legyek Ura”-nak, Dániában először betiltották, majd kötelező olvasmánnyá tették, számtalan díjat nyert és számtalan botrányt kavart a világban. Provokatív könyv, amely a legmélyebb, legfájóbb kérdéseket teszi fel, miközben beszélgetésre, vitára sarkall, és arra buzdít, hogy magunk találjunk válaszokat.

Bővebb információ és online jegyvásárlás ide kattintva!

A Budapest Bábszínház készülő előadása magyarországi ősbemutató, és egyben a regény első bábos adaptációja a világon.
 
Az előadáson Quimby dalok (Homo defectus, Az otthontalanság otthona, Magam adom, Pedofíling, Don Quijote ébredése, továbbá egy, kifejezetten az előadáshoz készülő dal)  is felcsendülnek majd.
 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Könyvet írt a Quimby frontembere - Megjelent Kiss Tibor Neonradír című könyve
Könyvet írt a Quimby frontembere - Megjelent Kiss Tibor Neonradír című könyve
Szinetár Dóra és Quimby dalok
A mizantróp című előadásban Szinetár Dóra is szerepet kapott. Jegyek már kaphatóak!
TOP 10 - A legkeresettebb előadások!
Tudd meg mi az a TOP 10 amit mindenki keres és vedd meg jegyed. Karácsonyi ajándéknak is tökéletes.
4D mozi Budapesten a Westend City Centerben! Videó itt!
Négydimenziós mozi Magyarországon! A Cinemy City Westend egy 4D-s teremmel bővül. Jön a 4Dx!
Horrorház Budapesten! A rettegés élőben! Jegyek itt!
Vedd meg belépődet a Horrorházba! A HOUSE of HORROR BUDAPEST egy interaktív horror színház, vagy még inkább egy túra a sötétség birodalmában, amely az amerikai horror házak (haunted house), és elvarázsolt kastélyok mintájára készült. Belépő vásárlásod ne halogasd!
Csokoládé Múzeum és Kiállítás Budapesten! Jegyek itt a csoki kóstolásra!
Csokoládé kóstolás, túrák és különlegességek várják Budapesten a Csokoládé Múzeum látogatóit. Igazán jó ajándék mindenkinek. Vegye meg most a belépőjét!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
X-faktor sztárral debütál a székelyföldi István, a király augusztus 20-án!
Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK