4D mozi Budapesten a Westend City Centerben! Videó itt!

Kelt: 2012.11.10 Kovács Gergely

4D mozi Budapesten a Westend City Centerben! Videó itt! Négydimenziós mozi Magyarországon! A Cinemy City Westend egy 4D-s teremmel bővül. Jön a 4Dx!

A 4DX terem lenyűgöző és egyedülálló élményt kínál, amit a néző saját bőrén érezhet, és a film részesévé válhat. A valósághű és kifinomult 4D-hatás tökéletes szinkronban van a vásznon folyó cselekménnyel, ez peidg fokozza a nézők mozifilm élményét.

Úgynevezett 4D-s teremmel bővül a Cinema City Westend. A 4D elnevezés lényege, hogy a filmek két, illetve háromdimenziós vizuális megjelenítését egyéb effektekkel, így a székek mozgatásával, légmozgatással, időjárási effektekkel, illatokkal egészítik ki a moziban, természetesen összhangban a vásznon zajló eseményekkel.

Ilyen lesz a 4D mozizás:

Amennyiben szereti a különleges programokat akkor nézze meg a kapcsolódó cikkeinket a cikk alatt és csatlakozzon hozzánk a facebookon is, így nem marad le róluk. Csatlakozáshoz kattintson ide!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Interaktív vacsoraszínház Budapesten! Jegyek itt!
Az Orfeum Club ad otthont a különleges előadásoknak, amit nem érdemes kihagyni. Az előadás magában foglal egy 4 fogásos vacsorát is. Különleges és egyedi ajándék lehet ez mindenkinek.
Horrorház Budapesten! A rettegés élőben! Jegyek itt!
Vedd meg belépődet a Horrorházba! A HOUSE of HORROR BUDAPEST egy interaktív horror színház, vagy még inkább egy túra a sötétség birodalmában, amely az amerikai horror házak (haunted house), és elvarázsolt kastélyok mintájára készült. Belépő vásárlásod ne halogasd!
51-es körzet! Jegyek az UFÓ-ba!
Az ötvenegyes körzet megnyitotta kapuit! Az igazság odaát van! Vedd meg jegyeidet már most! Az UFÓ hangár megnyitja kapuit! A leleplező interaktív élményszínház várja az érdeklődőket. A hangár a világon elsőként nyitja meg kapuit! Jegyek itt ...
3D élmény az Operában!
3D-s vizuális technikát alkalmazó produkciót mutatnak be 2011. szeptember 9-én a budapesti dalszínházban. Bartók: A kékszakállú herceg vára című operája hármas koprodukcióban, a kínai állam, a velencei La Fenice színház és a Magyar Állami ...
Csokoládé Múzeum és Kiállítás Budapesten! Jegyek itt a csoki kóstolásra!
Csokoládé kóstolás, túrák és különlegességek várják Budapesten a Csokoládé Múzeum látogatóit. Igazán jó ajándék mindenkinek. Vegye meg most a belépőjét!
TOP 10 program 2013 első felében!
Anyák napi ajándék, Nőnapi meglepetés, vagy egyszerűen csak egy jó ötlet ha különleges vagy érdekes programra akarsz a családdal vagy a pároddal menni. Ezeket keresik most a legtöbben!
Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad!
Egy egyszerű kérdésre a felnőttek és a gyerekek fele is rossz választ ad. A témával már a TV is foglalkozott, hiszen egyszerű a kérdés.
A Pál utcai fiúk musical nyári turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 nyarán számos szabadtéri színpadon látható lesz. Jegyek és helyszínek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK