Kész a Fertőrákosi Barlangszínház 2021 nyári műsora - Jegyek itt!

Kelt: 2020.11.23 MTI

Kész a Fertőrákosi Barlangszínház 2021 nyári műsora - Jegyek itt! A műfaji sokszínűség jellemzi a fertőrákosi barlangszínház jövő nyári évadát.

A műfaji sokszínűség jellemzi a fertőrákosi barlangszínház 2021-es, nyári évadát, amelynek keretében hazai és külföldi könnyűzenei előadók koncertjei mellett komolyzenei darabokat, táncbemutatókat, operát és operettet is láthat a közönség - tájékoztatta a barlangszínházat üzemeltető Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. az MTI-t.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS AZ ELŐADÁSOKRA IDE KATTINTVA!

A nyitány május 22-én lesz, akkor a Bagossy Brothers Company lép fel, a rá következő hétvégén, május 29-én és 30-án pedig a soproni Pendelyes Táncegyüttes gálaműsora tekinthető majd meg.

2021. június 4-én a Recirquel My Land című darabját mutatják be. A kortárs táncot, a színházat és a cirkuszművészetet ötvöző előadást az idei szezonban mutatták volna be, azonban a koronavírus-járvány miatt elmaradt. Másnap Hadházi László szórakoztatja a közönséget, június 6-án pedig Charlie ad koncertet.

Fotó: Recrquel

Június 12-én a Bánk bán című operát tekintheti meg a közönség Vidnyánszky Attila rendezésében, a Coopera produkciójaként.

Azon a hétvégén indul a Győri Filharmonikus Zenekar Kékfrankos bérletsorozata, az első előadás Carl Orff Carmina Burana című műve lesz. A koncerten a nyolcvantagú szimfonikus zenekar mellett a Soproni Liszt Ferenc Pedagógus Kórus és a Sonitus Scarbantiae Nőikar működik közre.

A bérletben látható lesz még a Győri Filharmonikus Zenekar A tribute to John Williams című koncertje augusztus 7-én, amelyen más művek mellett a Csillagok háborúja, a Hook, a Schindler listája, a Mesterséges értelem, a Jurassic Park és a Superman-filmek dalai csendülnek fel. Szeptember 4-én pedig Bogányi Gergely lép fel a győri zenekarral.

Június 19-én a TBG Production Nikola Tesla - Végtelen energia című musical show-ját lehet megtekinteni, amelyben a tudós életét mutatják be.

Fotó: Tesla musical

Június 25-én és 26-án a Sopron Balett és a St. Pölten-i Europaballett közösen adja elő Farinelli című táncprodukciójukat. A Farinelli művésznéven ismert Carlo Broschi a 18. század leghíresebb operaénekese volt, az előadás az ő életét mutatja be.

A Soproni Ünnepi Hetek (SÜH) programsorozat részeként Sopron Classic elnevezéssel a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar június 27. és augusztus 5. között nyolc alkalommal ad koncertet.

Szintén a SÜH részeként jövőre ismét a barlangszínház ad otthont a SopronDrum elnevezésű nemzetközi ütősfesztiválnak, amelyen július 16-án a David Sanborn Band koncertezik, másnap pedig a négyszeres Grammy-díjas Stanley Clarke basszusgitáros és zenekara, majd David Friedman vibrafonista és marimbaművész lép fel.

Július 30-án Kovács Kati Symphonic Live című életmű-koncertje lesz megtekinthető, másnap pedig Presser Gábor Dalok régről és nemrégről című produkciója.

A Honeybeast augusztus 6-án ad koncertet, ezt követően az István, a király című rockopera dalai csendülnek fel.

Fotó: István a király koncert 2019

Augusztus 21-én Párizsi éjszakák címmel Stéphanie Schlesser és Laurent Ban a francia operett, sanzon és filmzene világát elevenítik meg koncertjükkel.

Az operett kedvelői augusztus 27-én és 28-án a Kecskeméti Katona József Színház Egy csók és más semmi című előadását tekinthetik meg.

A barlangszínházi szezonzáró koncertet szeptember 3-án Rúzsa Magdi adja.  


Jövő nyáron a német nyelvű közönség a Soproni Petőfi Színház művészeinek előadásában Ábrahám Pál, Alfred Grünwald és Fritz Löhner-Beda Bál a Savoyban című revüoperettjét tekinthetik meg több alkalommal is. 
Forrás: MTI

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS AZ ELŐADÁSOKRA IDE KATTINTVA!

Ne hagyd ki a különleges helyszínen látható előadásokat. A cikk alatt további érdekes híreket találsz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Tesla musical 2021-ben a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!
A Tesla musical 2021. júnus 19-én a Fertőrákosi Barlangszínházban lesz látható újra! Jegyvásárlás itt!
Charlie koncert 2021-ben a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!
Charlie koncert 2021. június 6-án a Fertőrákosi Barlanszínházban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Mamma Mia 2021-ben újra a Madáchban! Jegyek 2000 forinttól  itt!
2021 áprilisában több mint 10 alkalommal lesz látható a Mamma Mia! a Madách Színházban. Az előadásokra akár már 2000 forinttól kaphatóak a jegyek!
Vangelis filmzenei koncert Debrecenben - Jegyek itt!
A Vangelis szimfonikus filmzenei koncerten Debrecenben 2021. június 14-én a Kölcsey Központban a legismertebb filmzenéit hallhatjuk majd nagyzenekari kísérettel. Jegyek itt!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. július 18-án kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
Bonnie Tyler koncert 2021-ben Budapesten a Barba Negraban - Jegyek itt!
Bonnie Tyler koncertje 2021. június 18-án Budapesten a Barba Negraba kerül megrendzére. Jegyek itt!
John Williams Star Wars 2021-ben a Zeneakadémián - Jegyek itt!
Hollerung Gábor által a John Williams: Star Wars koncert 2021. május 2-án délelőtt kerül megrendezésre Budapesten a Zeneakadémián! Jegyek itt!
Presser koncert 2021-ben - Országos turné - Jegyek itt!
Presser Gábor koncertturnéra indul 2021-ben. Jegyek és helyszínek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK