Két ünnep közötti legjobb programok!

Kelt: 2019.11.29 kovacsad

Két ünnep közötti legjobb programok! Mesék, musicalek, koncertek, retró party, cirkusz, vacsora est, Dumaszínház és számos izgalmas program vár két ünnep között mindenkit!

A két ünnep között is számos izgalmas program várja a családokat és a szórakozni vágyó felnőtteket is! Ráadásul ezekre a programok online megvehetjük jegyeinket is, ami akár karácsonyi ajándéknak e mlehet rossz! Mi msot tematika szerint gyűjtöttük össze a legjobb programokat nektek!

CSALÁDI PROGRAMOK

A téli szünet teljes ideje alatt gőzerővel üzemel majd a Fővárosi Nagycirkusz, ahol a Hófödte álom cirkuszi mese várja a nézőket. Az előadásokra érdemes jó előre online megvenni a jegyeket! (Jegyek itt!)

Advent elő vasárnapjától látható az Operaház Diótörő balettje is, amire még pár darab jegyet most még vásárolhatnak az érdeklődők! (Jegyek itt!) Szintén a Diótörőt láthatjuk a Budapesti Operettszínházban majd karácsonytól,ahol a karácsony utáni előadásokra maradt már csak pár darab jegy. (Jegyek itt!

MUSICALEK A CSALÁDNAK

A Madách Színház Mary Poppins előadására pár szóló jegy maradt csak, de a tavaszi előadára még msot bevásárolhatunk ide kattintva, akár karácsonyi ajándéknak is. Sőt a szerencsések még a Mamma Mia musical nyári előadásaira is találnak jegyet ide kattintva!

A Pesti Magyar Színházban az új bemutatójuk a Kincses sziget musical sztárszerepsoztásban várja főleg a kicsiket. (Jegyek itt!) Pécsett közben a Twist Oliver musical, Szegeden a Valahol Európában musical feldolgozását adják a télii szünetben, s Budapesten új feldolgozásban debütál a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról musical. (Jegyek itt!)

A GYEREKEK KEDVENCEI


December végén a TV-ből már jól ismert Kicsi Gesztenye Klub élő koncertje várja a családokat Budapesten. (Jegyek itt!) Eközben a jól ismert Micimackó története valamint a Süsü kalandjai (Jegyek itt!) is látható lesz Budapesten.

A film rajongókat a Csillagok háborúja kiállítás várja, amire előre meghatározott iddősávra tudunk online jegyet venni, így elkerülhető a várakozás és a sorban állás. Képek és jegyek itt!

Miközben az előszilveszteri műsorok is  elkezdődnek elindul az országos turnéjára a Paw Patrol - Mancs őrjárat Live show ami Sopron, Debrecen és Budapest arénáiban lesz látható! Jegyek itt!

KONCERT ÉLMÉNY A NAGYITÓL AZ UNOKÁIG MINDENKINEK!

A retró dallamok szerelmeseit várja az Omega dalokból készült musical a Gyöngyhajú lány musical, a Nagy Feró főszereplésével bemutatott Beatriche musical a Rice, Ricse, és Fenyő Miklós koncertje az Arénában. (Jegyek itt!) Fenyő Miklóst a Halott Pénz jubileumi koncertje követi majd (Jegyek itt!), de lesz komolyzenei koncert is az Igazából karácsony a Budapest Sportarénában. Jegyek itt! S ha már koncert, akkor említsük meg, hogy a Honeybeast, a Csík zenekar, sőt Hobo is koncertezik a két ünnep között.

A komolyabb zenei élményt szeretőket várja még Nyári Károly karácsonyi koncertje, valamint a Viturózok sztárjai és a 100 tagú cigányzenekar vacsorával egybekötött koncertje is. (Jegyek itt!)

EVÉS-IVÁS ÉS SZÓRAKOZÁ EGYÜTT

Azokat akik szeretik ha ehetnek ihatnak a szilveszterre való hangolódás jegyében várja Pálinka kóstolással a Pálinka múzeum (Jegyek itt!) s közben a kicsiket a Csokoládé múzeum (Jegyek itt!) várja extra édességgel. De lehetőség van egy esti Dunai hajókázára is koktélozással egybe kötve. (Jegyek itt!) Szintén vacsorával egybekötve várják  az Operettszínház művészei egy cirkuszi-revü showval a Moulin Rougeban. (Jegyek itt!)

HUMOROS PROGRAMOK

Szilveszter előestéjén a Macskafogó musical EXTRÁKKAL várja a közönséget (Jegyek itt!), míg aki még ennél is több nevetésre vágyik azt a két ünnep között és Szilveszterkor is a Dumaszínházba várják. (Jegyek itt!)

SZABADTÉRI SZÓRAKOZÁS

Emellett a szabadtéri programok közül is stámos program várja a közönséget. Az advent elmaradhatatlan kelléke a Fényvillamos 2020 januárjáig járja Budapest villamosvonalait. Napi menetrend és részletek itt!

Az aktívabb élményekre vágyókat várja a Városligeti jégpálya, valamint Budapest új szenzációja a Jégfolyosó, de lentebb a kapcsolódó cikkekben INGYEN jégpályákat is találtok.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ezeket a showkat és koncerteket várjuk 2020-ra!
Az illuzionisták legjobbjai, musical sikerek, jubileumi koncertek, cirkuszi showk és retró sztárok sokasága várja a közönéget 2020-ban is.
Vasárnap INGYENES lesz a Műjégpálya, sőt jégtánc, 3 koncert és tűzijáték is vár!
Jégdisco, Gifie fotózás, Animal Cannibals koncert, New Level Empire koncert és INGYEN korizás is vár a Városligeti Műjégpályán. Elérkezett a Sportfőváros utolsó eseménye, amit óriási családi bulival ünneplünk meg!
Fényhajó is indul Budapesten 2019-ben!
Fényhajó is indul Budapesten 2019-ben is!
Idén is indul Mikulástroli! Részletek itt!
2019-ben is indul Mikulástroli Budapesten!
Igazából karácony koncert 2019-ben az Arénában - Jegyek itt!
A Budafoki Dohnányi Zenekar a tavalyi hagyományteremtő bevezetés után idén december 28-án is „igazából megünnepli a karácsonyt” az Arénában.
Miskolci Fényvillamos 2019-ben! Képek itt és menetrend!
Az év legjobb adventi villamosa volt 2018-ban és idén azt mondhatjuk, hogy a budapesti Fényvillamossal versenyzik az új dekorációval az új adventi villamos.
Apáca show musical 2020-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!
Az Apáca show musical 2020. július 31-énés augusztus 1-én ismmét a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható. Jegyek itt! Szereplők: Deloris van Cartier: Sári Éva Zárdafőnök asszony: Janza Kata Eddie Souther – ...
Fontos dologra hívja fel a figyelmet az Országos Mentőszolgálat! OSZD MEG TE IS!
Kevin már a lépcsőházban van. Egy nagyon látványos karácsonyi dekorációval hívja fel a figyelmet a szabályokra és a praktikumra a Mentőszolgálat.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK