Két ünnep közötti legjobb programok!

Kelt: 2019.12.18 kovacsad

Két ünnep közötti legjobb programok! Mesék, musicalek, koncertek, retró party, cirkusz, vacsora est, Dumaszínház és számos izgalmas program vár két ünnep között mindenkit!

A két ünnep között is számos izgalmas program várja a családokat és a szórakozni vágyó felnőtteket is! Ráadásul ezekre a programok online megvehetjük jegyeinket is, ami akár karácsonyi ajándéknak e mlehet rossz! Mi msot tematika szerint gyűjtöttük össze a legjobb programokat nektek!

CSALÁDI PROGRAMOK

A téli szünet teljes ideje alatt gőzerővel üzemel majd a Fővárosi Nagycirkusz, ahol a Hófödte álom cirkuszi mese várja a nézőket. Az előadásokra érdemes jó előre online megvenni a jegyeket! (Jegyek itt!)

Advent elő vasárnapjától látható az Operaház Diótörő balettje is, amire még pár darab jegyet most még vásárolhatnak az érdeklődők! (Jegyek itt!) Szintén a Diótörőt láthatjuk a Budapesti Operettszínházban majd karácsonytól,ahol a karácsony utáni előadásokra maradt már csak pár darab jegy. (Jegyek itt!

MUSICALEK A CSALÁDNAK

A Madách Színház Mary Poppins előadására pár szóló jegy maradt csak, de a tavaszi előadára még msot bevásárolhatunk ide kattintva, akár karácsonyi ajándéknak is. Sőt a szerencsések még a Mamma Mia musical nyári előadásaira is találnak jegyet ide kattintva!

A Pesti Magyar Színházban az új bemutatójuk a Kincses sziget musical sztárszerepsoztásban várja főleg a kicsiket. (Jegyek itt!) Pécsett közben a Twist Oliver musical, Szegeden a Valahol Európában musical feldolgozását adják a télii szünetben, s Budapesten új feldolgozásban debütál a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról musical. (Jegyek itt!)

A GYEREKEK KEDVENCEI


December végén a TV-ből már jól ismert Kicsi Gesztenye Klub élő koncertje várja a családokat Budapesten. (Jegyek itt!) Eközben a jól ismert Micimackó története valamint a Süsü kalandjai (Jegyek itt!) is látható lesz Budapesten.

A film rajongókat a Csillagok háborúja kiállítás várja, amire előre meghatározott iddősávra tudunk online jegyet venni, így elkerülhető a várakozás és a sorban állás. Képek és jegyek itt!

Miközben az előszilveszteri műsorok is  elkezdődnek elindul az országos turnéjára a Paw Patrol - Mancs őrjárat Live show ami Sopron, Debrecen és Budapest arénáiban lesz látható! Jegyek itt!

KONCERT ÉLMÉNY A NAGYITÓL AZ UNOKÁIG MINDENKINEK!

A retró dallamok szerelmeseit várja az Omega dalokból készült musical a Gyöngyhajú lány musical, a Nagy Feró főszereplésével bemutatott Beatriche musical a Rice, Ricse, és Fenyő Miklós koncertje az Arénában. (Jegyek itt!) Fenyő Miklóst, de lesz komolyzenei koncert is az Igazából karácsony a Budapest Sportarénában. Jegyek itt! S ha már koncert, akkor említsük meg, hogy a Honeybeast, a Csík zenekar, sőt Hobo is koncertezik a két ünnep között.

A komolyabb zenei élményt szeretőket várja még Nyári Károly karácsonyi koncertje, valamint a Viturózok sztárjai és a 100 tagú cigányzenekar vacsorával egybekötött koncertje is. (Jegyek itt!)

EVÉS-IVÁS ÉS SZÓRAKOZÁ EGYÜTT

Azokat akik szeretik ha ehetnek ihatnak a szilveszterre való hangolódás jegyében várja Pálinka kóstolással a Pálinka múzeum (Jegyek itt!) s közben a kicsiket a Csokoládé múzeum (Jegyek itt!) várja extra édességgel. De lehetőség van egy esti Dunai hajókázára is koktélozással egybe kötve. (Jegyek itt!) Szintén vacsorával egybekötve várják  az Operettszínház művészei egy cirkuszi-revü showval a Moulin Rougeban. (Jegyek itt!)

HUMOROS PROGRAMOK

Szilveszter előestéjén a két ünnep között és Szilveszterkor is a Dumaszínházba várják. (Jegyek itt!)

SZABADTÉRI SZÓRAKOZÁS

Emellett a szabadtéri programok közül is stámos program várja a közönséget. Az advent elmaradhatatlan kelléke a Fényvillamos 2020 januárjáig járja Budapest villamosvonalait. Napi menetrend és részletek itt!

Az aktívabb élményekre vágyókat várja a Városligeti jégpálya, valamint Budapest új szenzációja a Jégfolyosó, de lentebb a kapcsolódó cikkekben INGYEN jégpályákat is találtok.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ezeket a showkat és koncerteket várjuk 2020-ra!
Az illuzionisták legjobbjai, musical sikerek, jubileumi koncertek, cirkuszi showk és retró sztárok sokasága várja a közönéget 2020-ban is.
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán 2020. október 29-én Budapesten a Klauzál Gábor Művelődési Központban koncertezik. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Szabadtéren a Pál utcai fiúk musical 2020-ban! Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 augusztusában szabadtéren is látható lesz!
István, a király koncert 2020-ban a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
Az István, a király koncert 2020. augusztus 19-én a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható. Jegyek itt! Főszerepekben Feke Pál, Dolhai Attila, Szomor György, Borbély Richárd, Herczeg Flóra, Simon Boglárka lesz látható!
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
3 napig INGYENES a Lupa  Beach!
Igen jól olvastad. 3 napig lesz ingyenes a Lupa Beach! Hogy melyik három napon?
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!
A dzsungel könyve musical Gyereknap alkalmából INGYEN látható!
Pár napja már látható volt a musical egyik feldolgozása. most egy újabb előadást láthatunk ingyen.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK