Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Kispál és a Borz koncert 2024-ben Budapesten a MVM Domeban - Jegyek itt!

2023.12.01 kovacsad

Kispál és a Borz koncert 2024-ben Budapesten a MVM Domeban - Jegyek itt!

A Kispál és a Borz koncert 2024. december 30-án a MVM Domeban kerül megrendezésre. Lovasi András és Kispál András együttese az elmúlt négy évtized legjobb dalaiból válogat. Jegyek lentebb!

Az 1987-ben alapított gitárzenekar 10 stúdiólemez megjelentetése után, folyamatosan emelkedő sikereinek csúcsán köszönt el a közönségétől 2010-ben, hogy ígéretüket beteljesítsék, miszerint kreatív munka híján nem fognak saját maguk "tribute" zenekara lenni. A nosztalgiabulik helyett minden tag megtalálta a saját számítását: a közönség hamar nyugtázhatta, hogy a Kiscsillag zenekar élére álló Lovasi András friss dalaitól és dalszövegeitől nem kell elköszönnie, sőt őmaga három szólólemezzel, a 2017-es Lovasi50 arénakoncerttel és az azt követő folyamatos turnézásával bizonyította, hogy az emlegetett "kreatív energiákból" korántsem fogyott ki. Dióssy D. Ákos billentyűs hangmérnökként teljesedett ki, miközben fix "beugrós" lett a Pál Utcai Fiúk koncertjein. A névadó Kispál András pedig előbb a Velőrózsák nevű zenekarban kamatoztatta tovább jellegzetes gitártudását, majd látszólag háttérbe vonult, de a pandémia alatt kisebb kertkoncertek keretében újra egymásra talált a Kispál-Lovasi szerzőpáros.

2022-ben a Kispál és a Borz bejelentette, hogy visszatérnek egy saját fesztiválon a Kispál on Orfűn, és megjelentettek két új dalt – kétség sem férhetett hozzá, hogy képesek voltak ott folytatni, ahol abbahagyták. 2023 májusában új lemezzel jelentkeztek Beszorult mondat címmel. Ugyanekkorra koncertet hirdettek a Budapest Parkba, melyre rekordgyorsasággal fogytak el a jegyek, és végül tartottak egy teltházas ráadásnapot is.

A Kispál és a Borz koncert 2024. december 30-án a MVM Domeban kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Jövőre történetük legnagyobb beltéri koncertjét adják az MVM Dome-ban, ahol a zenekar az alapfelállása (Lovasi András - ének, basszusgitár, Kispál András, gitár, Dióssy D. Ákos - billentyűk, Bajkai Ferenc - dob) izgalmas vendégzenészekkel és -énekesekkel bővül ki.

Az eseményre a jegyek 2023. december 4-étől kaphatóak!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024