Korda György életmű koncert - Jegyvásárlás, helyszínek, jegyárak itt!

Kelt: 2013.06.10 kovacsad

Korda György életmű koncert - Jegyvásárlás, helyszínek, jegyárak itt! Korda György Életmű koncert turné 2013-ban! Balázs Klári is elkíséri az énekest az országos turnéra. Jegyárak, helyszínek, dátumok és minden információ amit tudni lehet egybegyűjtve.

Korda György nevét minden magyar ismeri kortól és nemtől függetlenül, hiszen egyike azon kevés táncdal énekeseknek, akik a mai napig óriási sikert arat a közönség köreiben. A legendás énekes több mint 2 millió lemezt adott el 1990-ig és minden lemeze aranylemez volt. Az elmúlt évtizedekben olyan slágereket hallhattunk tőle mint a Szeress úgy is, ha rossz vagyok, Mamma Maria, Lady Karnevál, vagy éppen a Balázs Klárival énekelt legendás duettje a Találd ki gyorsan a gondolatom című dalok. Az elmúlt években több fiataloknak szóló fesztiválon illetve külföldi turnéjukon is nagy siekrt arattak. A hazai pop-rock fesztiválokon tett fellépéseikkel pedig új közönséget is meghódítottak. Korda György több mint 50 éves pályafutását 2013-ban egy országos koncert turnéval ünnepli.

A 2013-as Korda György Életmű koncert turné helyszínei között van Székesfehérvár, Eger, Miskolc, Szolnok, Kecskemét, Sopron, Zalaegerszeg, Veszprém, Békéscsaba, Szeged, Pécs, Kaposvár, Dunaújváros, Nyíregyháza, Debrecen, Győr, Tatabánya, Szombathely és Budapest is.

Jegyárak, helyszínek részletes listája és online jegyvásárlás ide kattintva!

Külön öröm számomra, hogy 1985-ben énekeltem utoljára az Expressz Együttessel - akik több, mint 20 éve nem adtak együtt koncertet -, és most Solymos Tónival az élen a vendégeim lesznek. Hatalmas buli lesz, egy felejthetetlen színpadi show, ami remélem, hogy örökre bevésődik a közönség emlékezetébe. - mondta Korda György

Én úgy érzem, hogy ezzel a koncerttel tartozom a közönségnek, a régi és az új rajongók egyaránt várnak egy ilyen nagy ünneplésre, ahol együtt idézzük fel a régi időket. Meg akarom mutatni, hogy igenis lehet fiatalnak maradni: hangban, szellemben, kinézetben és persze lélekben. De a legeslegfontosabb természetesen az éneklés, és a találkozás a közönséggel. Azt szeretném, ha ez az életműkoncert turné mindenkinek hatalmas élmény lenne, nemcsak a közönségnek, hanem nekünk, alkotóknak is.

Nézze meg kapcsolódó cikkeinket is a cikk alatt!

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK