Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Kóstolj INGYEN szaloncukrokat! Szaloncukor kóstolókat keresnek!

2021.11.01 kovacsad

Kóstolj INGYEN szaloncukrokat! Szaloncukor kóstolókat keresnek!

Kóstolj INGYEN szaloncukrokat! Szaloncukor kóstolókat keresnek!

A karácsonyi ünneplés egyik legfontosabb kelléke a szaloncukor, ám ahogy az Év Szaloncukra Verseny megálmodói is mondják: Nem mindegy mi kerül a fára!

Az elmúlt évtizedekben folyamatosan bővült a szaloncukor kínálat és mára már szinte minden nagyobb márkának van szaloncukra és a cukrászdákban is egyre nagyobb az igény a kézműves szaloncukrokra.

Azonban ahogyan nő a kínálat, úgy lesz egyre nehezebb dolga a vásárlónak is, hogy melyik szaloncukrot válasszák. Mára már túl nőttünk azon, hogy csak három ízből választhassunk és egyre nagyobb figyelmet kapnak azok a vásárlók is, akik speciális étkezést követnek vagy éppen valamelyik összetveővel szemben érzékenyek.

Az Év Szaloncukra versenyen most a legjobb szaloncukrokat keresik, méghozzá nem is egy kategóriában. A zsűriben a meghívott zsűri mellé természetesen civil bírákat is szeretnének, hogy valóban a közizlés dönthessen.

A szaloncukor kóstolók természetesen INGYEN kóstolhatják meg a nevezett szaloncukrokat. A csapatba éppen olyan nagy szeretettel fogadnak mindenevőket és olyanokat akik csak cukormentesen táplálkozhatnak.

Jelentkezni majd játékos formában tudnak azok, akik követik a Facebook oldalulat és azok akik követik az Instagram oldalukatAnnyit elárultak, hogy interaktív módon fog a zsűri teljessé válni. 
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2022