Kowalsky meg a Vega koncert 2016-ban a VOLT Fesztiválon - Jegyek itt!

Kelt: 2016.02.17 kovacsad

Kowalsky meg a Vega koncert 2016-ban a VOLT Fesztiválon - Jegyek itt! A VOLT Fesztiválon 2016. július 1-én a Kowalsky meg a Vega ad koncertet.

A Kowalsky meg a Vega névadóját és frontemberét, Kowalskyt a Black Out zenekarban ismerhette meg a hazai zenekedvelő közönség. Az alapítók - Kowa és Jávorszky Béla - előbb a stúdiómunkákhoz, később az élő fellépésekhez kerestek maguknak zenésztársakat. Az együttes, mely zenéjében rock-, funk-, folk- és hiphop-elemeket vegyít, azóta túl van számos tagcserén, s ami ennél figyelemre méltóbb, már több sikeres nagylemezen is. Első albumuk, a Pimasz grimasz 2003-ban jelent meg, a Vegasztár 2005-ben került a boltokba, a Forradalom Rt. 2006-os, a Szemenszedett igazság 2008-as, míg az Ötcsillagos 2010-ben jött ki. „Humoros, de profi produkció” - jellemzi magát az egyébként klubokban és fesztiválokon egyaránt sikeres, Fonogram-díjas formáció, s ezzel, úgy tűnik, a szakma és a közönség is egyetért. A zenekar 2011-ben Az évtized lemeze címmel dupla albumot adott ki új és válogatott régi számokkal. A zenekar Kowalsky mellett most már jó pár hónapja a régi ritmusszekció, Jimmy (Szórád Csaba - basszusgitár) és Soci (Vajda Péter - dobok), valamint Vajda Tamás és Vidák Róbert gitárosok zenélnek, az elmúlt hónapokban sikeres országos klubturnén vett részt.

A VOLT Fesztiválon 2016. július 1-én a Kowalsky meg a Vega koncertezik majd. A koncerten a napijegyet vásárlók és a bérletesek vehetnek részt. Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Július 1-én a megváltott jegyeddel még részt vehetsz az Iron Maide, a Magna Cum Laude, a Kiscsillag, a Belga, a Gusgus, a Stereo MC's, Bogi and the Berry, a Cimbaliband, a Csk zenekar, Fábián Juli és a Zoohacker, Hangácsi Márton, a Headbengs, a Hiperkarma, az Intimtorna Illegál, a Jónás Vera Experiment, Kowalsky meg a Vega, a Random Trip, Szatmári Juli, a Road, a Smile Rock Circus, Muriel, és a Magashegyi Underground koncertjén is.

A VOLT fesztiválra bérletek és VIP jegy is vásárolható! Részletek itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Majka & Curtis koncert VOLT Fesztiválon - Jegyek itt!
Mindenkit várna a VOLT Fesztivál első napján a Majka és Curtis koncertjén 2016. június 30-án.
Presser Gábor és az Amadinda szilveszteri koncertje - JEGYEK ITT!
2019. december 31-én ismét Szilveszteri koncert Presser Gáborral és az Amadindaval.
Will Smith koncert lesz Budapesten!
Will Smith koncert lesz Budapesten!
Turnéra indul 2020-ban a Rómeó és Júlia musical!
Turnéra indul 2020-ban a Rómeó és Júlia musical! Debrecen, Győr, Szombathely, Pécs, Sopron, Nyíregyháza, Békéscsaba, Miskolc, Zalaegerszeg, Veszprém, Szolnok, Kecskemét, Szeged közül a közönség dönti el hol láthatjuk legközelebb KERO rendezését.
Charlie koncert 2019-ben Budapesten - Jegyek itt!
Charlie koncert 2019. december 15-én Budapesten a Klauzál Gábor Kulturális Központban. Jegyek itt!
Korda György és Balázs Klári koncert 2019-ben Budapesten a Tüskecsarnokban - Jegyek itt!
Korda György és Balázs Klári koncertezik 2019. december 7-én Budapesten a Tüskecsarnokban. Jegyek itt!
James Arthur koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
2020. február 9-én ismét Budapesten ad koncertet James Arthur a Barba Negra Clubban. Jegyinfók és jegyvásárlás itt!
Meddig várjak? - Opitz Barbi új dala! Videó itt!
A 2016-os X-Faktor győztese a ’Meddig várjak?’ klipjében görkorcsolyán szeli át Budapest legnevesebb helyszíneit miközben komoly gondolatokat oszt meg a férfi és női szerepekről…

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK