Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Lajkó Félix koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyvásárlás itt!

2014.03.01 kovacsad

Lajkó Félix koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyvásárlás itt!

Szabadtéri koncertet ad barátaival a Budapesti Nyári Fesztiválon 2014-ben Lajkó Félix. A koncertet 2014. július 13-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon rendezik meg.

Lajkó Félix zenéjét nehéz műfaji vagy stiláris kategóriába sorolni, ugyanis éppúgy megtalálhatók benne a klasszikus zene, a magyar és más kelet-európai népzenék motívumai, a jazz és a blues, ami pedig ezeket a látszólag egymástól távoli elemeket képes összekötni, az Lajkó Félix virtuozitása és játékának sodró ereje, a közönségre ható szuggesztivitása.


Tagja volt Szabados György együttesének, a Makúznak és Boris Kovac zenekarának, a Ritual Nova-nak. Számos alkalommal fellépett a világhírű japán bhutó táncossal, Min Tanaka-val, a francia Noir Désir zenekarral. Több koncertet adott Alexander Balanescu-val, Boban Markovic rézfúvós roma zenekarával. 

Több színházi előadáshoz írt zenét. Egyebek közt a Szabadkai Népszínház Közellenség című darabjának teljes zenei anyagát szerezte, de az orléans-i Jozef Nadj is rendszeresen kéri fel zenei kíséret komponálására és szolgáltatott már zenei anyagot Bozsik Yvette koreográfiájához is.

Mondhatjuk talán, hogy a legszéleskörűbb művész, akit a külföldi közönség legalább annyira kedvel, mint a hazai közönség. Korábban több alkalommal megrendezésre került már a Lajkó Félix és barátai koncert, amin többek között Rúzsa Magdi is vendég volt már.

2014. július 13-án ismét egy nagy koncerttel várja közönségét a Budapesti Nyári Fesztiválon. A szabadtéri koncert helyszíne a Margitszigeti Szabadtéri Színpad lesz. Jegyvásárláshoz kattintson ide!

 

• Boban Markovic koncert a Margitszigeti koncert utá 2015-ben újra Budapesten - ...
• My Fair Lady 2014-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon- Jegyek és ...
• Snétberger Ferenc: For My People nyitókoncert a Margitszigeten - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024