Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Macskák musical új szereposztással! Jegyek itt!

2012.12.07 Kovács Gergely

Macskák musical új szereposztással! Jegyek itt!

30 éves évfordulóra új szereposztással készül a Madách Színház. A Macskák musical újra éled!

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

T.S. Eliot angol költő Macskák könyve című versciklusát zenésítette meg zseniálisan Andrew Lloyd Webber, és ebből készült a fantasztikus, világsikerű Macskák musical.

1983. március 25-én mutatta be a Madách Színház a Macskákat, közvetlenül a londoni ősbemutató után. Az eltelt 29 évben az előadás csaknem 1400-szor került színre, közel 1,5 millió néző látta, megdöntve ezzel minden magyar színházi rekordot. Mintegy 150 művész szerepelt már a darabban a bemutató óta, és több színházlátogató generáció nőtt fel a Macskákkal.

2007. nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Madách Színház megújult szereposztással mutatta be a musicalt, azóta pedig az eddigi és az új szereplők együtt játsszák a darabot.

A hamarosan 30 éve bemutatott Macskák felújított jelmezekkel és díszlettel, valamint az új szereplőkkel bizonyítja, hogy nem csak a mitológiában, hanem a színpadon is legalább hét élete van a macskáknak.

A ismételt megújulásra még várnunk kell kicsit, de az előadás addig is látható a színházban, hiszen a musical folyamatosan látható a Madách Színház színpadán a jelenlegi szereposztással. Online jegyvásárlás ide kattintva!

Az új szereposztásból még nem derült ki minden név, de egyes hírek szerint például Puskás Peti is szerepet kapott a darabban és Micsel Rumli szerepében láthatjuk. Reméljük már nem kell sokat várni és minden kiderül. Természetesen ha elkészül az új előadás arról is beszámolunk.

• Mary Poppins musical jegyek itt!
• A napsugár fiúk a Madách Színházban - Jegyek itt!
• Muri Enikő a József Attila musical főszereplője a Madách Színházban! Jegyek itt!
• Elisabeth musical jegyek a 2012/2013-as előadásokra már kaphatóak!
• Elfújta a szél musical Szegeden! Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023