Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Madagaszkár hétvége ingyen programokkal a Pesti Magyar Színházban!

2023.09.30 kovacsad

Madagaszkár hétvége ingyen programokkal a Pesti Magyar Színházban!

Madagaszkár hétvége ingyen programokkal a Pesti Magyar Színházban!

2022. május 30-án került megrendezésre a MADAGASZKÁR – ZENÉS KALANDTÚRA című musical olvasópróbája a Magyar Színház nagyszínpadán. Ismételten egy igazi kalandokkal, izgalmas és emlékezetes családi musicallal várják kicsiket és nagyokat egyaránt! A 2005-ben bemutatott DreamWork animációsfilm sikereit követően több kisebb mesesorozat is készült és a Riszálom című betétdal maga is önálló életet élt. A gyerekek kedvenceiről szóló meséből 2018-ben musical is készült Az  Angliában, Új-Zélandon, Hong Kongban és Malajziában is nagy sikert aratott mesemusical a Madagascar The Musical az elmúlt két évben Európát is meghódította és múlt évben már Magyarországon is bemutatásra került.

A Madagaszkár musical 2023-ban is látható lesz a Magyar Színház nagyszínpadán. 

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadás kettős szereposztásban kerül megrendezésre. Ha megjött a kedved, akkor irány jegyet venni. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

2023. szeptember 30-án és október 1-jén (szombaton és vasárnap) egész nap kézműves foglalkozással, izgalmas kalandjátékkal, célbadobással, közönségtalálkozóval és felejthetetlen előadással várjuk kedves nézőinket a Madagaszkár című előadásunk kapcsán.

A programok 10:10-től - 18:00-ig tartanak a színház teljes területén.

MIVEL IS KÉSZÜLÜNK PONTOSAN?

- A Főbejárat melletti standnál átvehető lesz a Madagaszkár kalandjáték. A helyesen kitöltők közül családi belépőjegyeket sorsolunk ki az Ezeregy éjszaka és A kétbalkezes varázsló című előadásaink premier előtti bemutatójára.

- A jegypénztárak mellett két szelfifal várja a kreatív "kismakikat", hogy minél izgalmasabb képek készülhessenek. A teljes évad alatt gyűjtjük az izgalmas és egyedi képeket, hogy év végén egy saját albumot adhassunk ki. 

- A Szalonban kézműves sarokkal és célbadobással várjuk kalandorainkat. Természetesen az apró meglepetések itt sem maradhatnak el.

KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ

A sok program mellett a 11:00-kor kezdődő előadásaink után közönségtalálkozóra is lesz lehetőség. Ha az időjárás kedvező!

Szeptember 30-án: Pásztor Ádám, Szurcsík Ádám, Soltész Bözse, Penke Soma és Szatmári Attila művészeinkkel lehet találkozni.

Október 1-én: Murvai Márton, Pavletits Béla, Kisfaludy Zsófia, Kosznovszky Márton, Varga Fekete Kinga művészeinkkel lehet találkozni.

A programokon való részvétel mindenki számára ingyenes, aki jegyet vált a 11:00-ás vagy a 15:00-ás előadások valamelyikére. Így játékunk nyertesének is!

Játékunk nyertesei: Nagyné Domonyi Viktória, Kocsis Gitta, Kincses Éva, Sallai Éva

A játékunkban most a Madagaszkár musical október 1-i 11:00-i előadására sorsolunk jegyeket.  A játékban 2 módon is lehet nyerni. Páros jegyet sorsolunk azon Facebook  követőink között, akik követik oldalunkat és a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy melyik a kedvenc rajzfimjük?  Valamint azok között is sorsolunk páros jegyeket, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak. A játék szeptember 30-ig tart.

A megosztásoknak is örülünk! :)

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a kulturaonline.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg. 
FIGYELEM! Oldalunk sose kér banki adatokat vagy egyéb információkat. 

A játékosok a játékban való részvétellel elfogadják, hogy a villámjáték jellegéből és közeli határidejéből adódóan a nyertesek szombat délutáni (14-15 h körül) kiértesítését követő 2 órán belül, ha nem reagálnak úgy a nyereményük automatikusan a leggyorsabban reagáló pótnyertesek egyikére száll át. 

• Alice Csodaországban - Garden of Lights Budapesten a Füvészkertben! ...
• Tüskevár musical a Pesti Magyar Színházban - Jegyek és szereplők itt!
• Mamma Mia musical - BOK Csarnok - Jegyvásárlás itt!
• Ezt a 10 musicalt kell látnod az őszi szezonban!
• Ez a 10 legjobban várt előadás 2023 őszén!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024