Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Made in Hungaria musical a József Attila Színházban - Jegyek a Fenyő Miklósról szóló musicalre itt!

2022.08.26 kovacsad

Made in Hungaria musical a József Attila Színházban - Jegyek a Fenyő Miklósról szóló musicalre itt!

A Fenyő Miklós életéről szóló musical a Made in Hungaria újra a József Attila Színházban látható! Jegyvásárlás és infók léentebb!

21 év után a József Attila Színházban ismét felcsavarják a szőnyeget és idehozzák az amerikai életérzést, a rágógumit, a hawaii inget, a rock and rollt, az álmokat, a Ki mit tud-ot, a Csókkirályt és Marinát, és mindazt amit a Made in Hungaria adhat nekünk.

A nagy sikerű Fenyő musical ősbemutatója 21 éve a József Attila Színházban volt. A musicalből még film is készült, bár a történet kicsit változott a musicalhez képest. A Fenyő Miklós életét feldolgozó musicalben 2001-ben még maga Fenyő Miklós is feltűnt, sőt egyszer majdnem nagy baj lett, mert jelent közben a zongora elkezdett rádőlni, de végül megmentette a helyzetet.

A Made in Hungaria musical 2022 szeptemberében a József Attila Színházban fiatal tehetségek főszereplésével a legjobb Hungaria és Fenyő dalokkal hozza el nekünk az igazi retro hangulatot.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadás Lengyel Ferenc rendezésében lesz látható!

Szereplők: Auksz Éva, Kékesi Gábor, Kenderes Csaba, Fekete Gábor, Lukács Dániel, Horváth Sebestyén Sándor, Nagy Ferenc Levente e.h, Konfár Erik, Fila Balázs, Kulcsár Viktória, Kónya Merlin Renáta, Horváth Csenge, Chajnóczki Balázs, Horváth Barnabás Béla e.h, Lábán Roland e.h, Kulcsár Kamilla e.h, Sinka Edina e.h, Blazsovszky Ákos, Varga Levente János e.h, Szucskó Noémi

• Fenyő Miklós koncert 2022 - Helyszínek és jegyek itt!
• Mamma Mia 2024-ben újra a Madáchban! Jegyek 2500 forinttól itt!
• We Will Rock You - Queen musical 2025-ben Budapesten - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024