MÁGA ZOLTÁN V. Jubileumi Budapesti Újévi Koncert! Jegyek itt!

Kelt: 2012.10.05 Kovács Gergely

MÁGA ZOLTÁN V. Jubileumi Budapesti Újévi Koncert! Jegyek itt! Ötödik, jubileumi gálakoncerttel köszöntik és üdvözlik az új esztendőt Mága Zoltán és sztárvendégei a Papp László Budapest Sportarénában. Káprázatos látványvilág, világhírű színvonalú zenei élmény és természetesen a jubileumi koncerthez hű milliő vár több mint tizenkétezer vendéget 2013. január 1-jén. Jegyek már kaphatóak!

Mága Zoltán hegedűművész ezúttal olyan varázslatos élményt ígér szerte a világ minden tájáról érkező publikumának, amelyben világhírű művészek varázsolják felejthetlenné a gálaműsort. Magyarország fővárosának Újévi Koncertje nemzetközi hírnevet szerzett már magának az elmúlt esztendőkben. Nem csak magyar vendégek tették teltházassá az Arénában megrendezett újévi koncertet, hanem az Egyesült Államokból, Izraelből, Ausztráliából és Európa sok országából is érkezett zenekedvelő közönség.

A Budapesti Újévi Koncertet 2009-ben, hagyományteremtő jelleggel - a Bécsi Újévi Koncert mintájára - hívta életre hazánk egyik legkedveltebb hegedűművésze. Egy olyan hagyományteremtő eseményt sikerült létrehoznia, mely Európa rangos koncertjévé vált, és amely nemzetközi, művészeti és turisztikai elismerést hoz Magyarországnak.
A teltházas Aréna közönségen túl az elmúlt esztendőkben a közszolgálati és a kereskedelmi televíziók segítségével több millió néző is részese lehetett a grandiózus eseménynek az ország határain innen és túl.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS és JEGYÁRAK ITT!

A repertoár természetesen ezúttal is széles palettán mozog, de a Jubileumi koncert méltóságának megfelelően Mága Zoltán most a klasszikus zene felé orientálódik. Elsősorban híres magyar zeneszerzők művei csendülnek fel, de emellett természetesen világhírű zeneszerzők műveivel is készülnek Magyarország legkiemelkedőbb művészei, valamint a Primarius Szimfonikus Zenekar. Az elmúlt újévi koncertekhez hasonlóan természetesen Mága Zoltán sztárvendégei a klasszikus zeneművek mellett a könnyűzene: pop, musical, filmslágerek világából is készülnek, hogy az igazi zeneértők mellett minden generáció átadhassa magát a Jubileumi Újévi Koncert varázsának.

Kuriózum, hogy Mága Zoltán minden vendégét megajándékozza az este folyamán. Az V. Jubileumi Koncert tiszteletére megjelenő kiadványból minden jegyvásárló tiszteletpéldányban részesül. Valamint az új esztendő első napja alkalmából felállításra kerül egy újabb Guiness rekord, melynek keretében az Aréna teltházas közönsége, több mint 12000 ember koccint egyszerre egy igazi hungarikummal, egy direct az újév alkalmára palackozott magyar nemes vörösborral, ezzel is népszerűsítve a hazai borkultúrát.

Mága Zoltán a Prima Primissima-díjas hegedűművész, -akit nem rég választottak Budapest díszpolgárává- bízik benne, hogy a zene ezúttal is mindenkit összefog, a grandiózus látvány, a hintós bevonulás, a parádés látványvilág, a varázslatos tánckar és a zenei élet kiválóságai méltó módon üdvözlik az Új Esztendőt és a fantasztikus közönséget 2013. január 1-jén.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS és JEGYÁRAK ITT!

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK